Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HELSINKI, Konala: Ohitukset Kuntoon – Tunti, Sunnuntaina 05.12.2021, Klo. 13.00, 1krt (PIENRYHMÄ)

5.12.2021.13:00 - 13:45

18.00€

TUNNIN  SISÄLTÖ:

Kun ohitustilanteet harjoitellaan koiran kanssa kunnolla ja koiraa palkitaan rennosta rauhallisesta ohituksesta, koiran on helpompi tehdä ohituksia omistajansa kanssa lenkeillä. Kurssilla harjoitellaan tekniikkaa, missä koira itse luopuu kohteesta (koira/ihminen/auto/pyörä tms.) Kurssilla ei ole ikärajaa.

 

KURSSIPAIKKA:

OSOITE PAIKALLE:

Ruosilantie 10, Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

 

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 1 koulutuskerta, Tunti saattaa olla myös ulkona (parkkipaikalla) tilanteen niin vaatiessa!

Sunnuntaina klo 13.00 – 13.45

05.12.2021

 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
5.12.2021
Aika:
13:00 - 13:45
Hinta:
18.00€

Järjestäjä

Kouluttajana Jasmin

Tapahtumapaikka

Helsinki, Konala, parkkipaikalla
Ruosilantie 10
helsinki,
+ Google Map

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available