Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HELSINKI, Konala: Pentujen Superkurssi, Tiistaisin 18.09.2018 klo 19.00, 8krt.

160.00€

KURSSIN SISÄLTÖ:

HUOM! Tänä kurssi on erikoiskurssi jossa kuvataan tuntia. Lisätietoja kuvaukseen liittyen saat sähköpostilla:  jenni@taitoatassuihin.fi

Kurssille tulee muutamille kerroille toinen henkilö kuvaamaan tuntia eli itse opetukseen ei tämä vaikuta. Huomioi, että osallistumalla kurssille annat samalla luvan kuvaamiseen ja kuvatun materiaalin julkaisuun yrityksen käyttöön! Joillakin kerroilla koirakoita voi tunnilla olla 7-8 kun on siihen sopiva aihe, mutta pääsääntöisesti maksimissaan 6 koirakkoa. 

Pentujen Superkurssilla jatketaan tottelevaisuuden parissa monipuolisilla harjoituksilla, parannetaan häiriössä työskentelyä sekä tutustutaan myös eri lajeihin: Nose work, rally-toko, näyttelyitä tai hoitotoimenpiteitä varten paikalla seisomista ja käsittelyä, erilaisten kohteiden kanssa työskentelyä (kosketuskeppi, kosketusalusta), aivojumppaa shaping tekniikalla (koira joutuu itse
ajattelemaan) sekä erilaisia temppuja, jotka tukevat takaosan käyttöä sekä tasapainon kehittymistä. Kurssi sopii hyvin minkä tahansa
pentukurssin jatkoksi. Kurssin ikäraja 3kk-1,5v.

 

 

KURSSIPAIKKA:

OSOITE PAIKALLE:

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

 

TARPEIDEN TEKEMISESTÄ HALLIN TILOIHIN

Pissa/kakkasakko hallissa on 25e! Joten huolehdithan, että koirasi on käynyt kunnolla tarpeillaan. Tarvittaessa käytä ulkona myös kesken kurssitunnin jos tarve vaatii (ilmoita kouluttajalle mikäli poistut hetkeksi koulutustilasta).

Hallin ei saa tulla ulkokengät jalassa, ota sisäkengät mukaan. Eteisessä muutamia lainakenkiä myös saatavilla.

 

 

 

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 8 koulutuskertaa

Tiistaisin   klo  19.00 – 19.45

18.09, 25.09, 02.10, 09.10, 16.10, 23.10, 30.10, 06.11.2018

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
18.9.2018
Aika:
19:00 - 19:45
Hinta:
160.00€

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Helsinki, konala lämmin halli
Ruosilantie 10
Helsinki, Helsinki Suomi
+ Google Map
View Tapahtumapaikka Website

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available