Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HELSINKI, Konala: Pentukurssin JATKO-Kurssi, Perjantaisin 13.12.2019, Klo. 17.00, 2krt, EI TOTEUDU!

13.12.2019.17:00 - 17:45

40€

KURSSIN SISÄLTÖ:

Tällä jatkokurssilla teemme erilaisia häiriöharjoituksia ryhmässä sekä parannamme paikallaoloa, erilaisista kohteista luopumista sekä parempaa kontaktia häiriöissä.

Kurssille tullakseen koiran tulisi olla käytynä pentukurssi tai osata vastaavat asiat. Kurssin ikäraja on 3kk- 1,5 vuotta.

 

 

KURSSIPAIKKA:

OSOITE PAIKALLE:

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

 

Hallin ei saa tulla ulkokengät jalassa, ota sisäkengät mukaan. Eteisessä muutamia lainakenkiä myös saatavilla.

 

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 2 koulutuskertaa

Perjantaisin klo  17.00 – 17.45

13.12, 20.12.2019

 

Kurssille ei voi osallistua voimakkaasti toisiin koiriin reagoivan koiran kanssa (jatkuva haukkuminen/vinkuminen, agressiivisuus, jatkuva tempoilu toisia kohti tmv.).

Tila on avoin, eikä korkeita näkösuojia ole mahdollista käyttää. Kurssin sujuvuuden kannalta on kurssin kouluttajalle oikeus siirtää koirakko johonkin toiseen ryhmään, mikäli kokee että kurssi ei ole koirakon tason mukainen.

image_pdfimage_print

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
13.12.2019
Aika:
17:00 - 17:45
Hinta:
40€

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available