Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HELSINKI, Konala: Pentuleikkikoulu: Leikkiä & Aktivointia, isot pennut (yli 10kg), Keskiviikkona 19.06.2019, Klo. 19.00, 1krt

19.6.2019.19:00 - 19:50

15€

PENTULEIKKIKOULUN SISÄLTÖ:

Koiranpennun 4 ensimmäistä kuukautta on erittäin tärkeää aikaa sosialistamisen aikaa. Tänä aikana pentu oppii ja sisäistää parhaiten miten toisten koirien kanssa tullaan toimeen ja leikitään. Pentu joka on sosiaalinen toisia koiria kohtaan, on sujuvan arjen ja harrastuslajien perusta.

Pentuleikkikoulussa pennut pääsevät leikkimään samankokoisten ja -ikäisten lajitovereiden kanssa. Leikkitunnit alkavat aina pienellä koulutushetkellä. Voit toivoa harjoiteltavaa asia (kuten esim. kontaktia, käsittelyä, luoksetuloa tmv) ilmoittautumisen yhteydessä kirjoittamalla kommentti-kenttään mitä haluaisitte harjoitella. Tunnin aikana on mahdollisuus tutustua myös erilaisiin aktivointikeinoihin sekä -peleihin.

Vahvistamme myös sisäsiisteys-koulutusta, joten viemme pennut  käymään ulkona n. 1-2krt tunnin aikana. Hallin pissasakko ei koske näitä leikkitunteja, mutta omistajan on silti seurattava pentua ja sen käyttäytymistä.

Leikkikoulu on tarkoitettu alle 4kk ikäisille pennuille, rokotusten ei tarvitse olla vielä voimassa, mutta pennun on oltava täysin terve sekä aiotaan rokottaa rokotusohjelman mukaisesti.

 

HUOM!

Tilaa ei ole mahdollista rajata korkeilla näkösuojilla, joten ethän tuo leikkikouluun toisille koirille agressiivista pentua. Myöskään kovin aran pennun kanssa tulo ei ole suositeltavaa. Mikäli ryhmässä on paljon erityyppisiä koiria, saatamme myös jakaa pennut leikkimään eriaikoihin esim. pareittain ja muut harjoittelevat silläaikaa jotakin muuta.

 

KURSSIPAIKKA:

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

 

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 1 kerta

Keskiviikkona klo. 19 – 19.50, tokotila

19.06.2019

image_pdfimage_print

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
19.6.2019
Aika:
19:00 - 19:50
Hinta:
15€

Järjestäjä

Kouluttajana Marianne

Tapahtumapaikka

Helsinki, konala lämmin halli
Ruosilantie 10
Helsinki, Helsinki Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
www.taitoatassuihin.fi

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available