Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HELSINKI, Konala: Puuhaa & Temppuja- tunti, Tiistaina 25.07.2017 klo 17.00, 1krt.

20.00€

KURSSIN SISÄLTÖ:

Puuhaa & Temppuja-tunnilla tehdään erilaisia hauskoja temppuja kuten mm. pyöriminen, ryömiminen, jalkojen välissä pujottelu, kumartaminen, kohteen kiertäminen jne.

Käymme läpi myös erilaisia helppoja aktivointikeinoja, joita on helppo toteuttaa myös kotona mm. namien etsimistä erilaisista paikoista sekä erillisiä koirien aktivointipelejä hyödyntäen.

Tämä tunti on erinomainen valinta koiran aktivointiin ja hauskaan yhteiseen tekemiseen !

Kurssille ei ole ikärajaa, eikä koiran tarvitse osata entuudestaan mitään.

 

 

 

KURSSIPAIKKA:

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

TARPEIDEN TEKEMISESTÄ HALLIN TILOIHIN

Pissa/kakkasakko hallissa on 5e! Joten huolehdithan, että koirasi on käynyt kunnolla tarpeillaan. Tarvittaessa käytä ulkona myös kesken kurssitunnin jos tarve vaatii (ilmoita kouluttajalle mikäli poistut hetkeksi koulutustilasta).

 

 

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 1 koulutuskerta

Tiistai klo 17.00 – 17.45

25.07.2017

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
25.7.2017
Aika:
17:00 - 17:45
Hinta:
20.00€

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Helsinki, konala lämmin halli
Ruosilantie 10
Helsinki, Helsinki Suomi
+ Google Map
View Tapahtumapaikka Website

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available

0 people are attending HELSINKI, Konala: Puuhaa & Temppuja- tunti, Tiistaina 25.07.2017 klo 17.00, 1krt.