Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HELSINKI, Konala: Rally-toko: Kisamainen ratasuoritus- tunti (voi/mes) Perjantaina, 20.11.2020 klo 20.00, 1krt

20. marraskuu.20:00 - 20:45

€28

TUNNIN SISÄLTÖ:

Kisamainen ratasuoritus- tunti (voi/mes)

Tunnin kouluttajana rally-tokon virallinen ylituomari Riikka Timonen. Oletko seuraavaksi menossa voittaja,- tai mestariluokkaan, luokkasi tehtävissä hiottavaa ja haluat treenaamaan kisamaista suoritusta tuomarin valvovan silmän alla? Tällä tunnilla on osallistujista riippuen voi ja/tai mesrata mitä suoritetaan vuorotellen. Suorituksen jälkeen Riikka antaa palautetta suorituksesta sekä vinkkejä miten eri tehtäviä kannattaa tehdä. Hyödynnä tämä tilaisuus päästä virallisen rally-toko tuomarin treeniin! Saat uusia ideoita ja tekemistä lähestytään nimenomaan tuomarin silmin. Tunnille tullakseen koiran tulisi osata ilmoittamasi luokan tehtävät. Tunnin koko max. 3 koirakkoa!

HUOM! Laita ilmoittautuessasi kommenttikenttään oletko treenannut voi ja/tai mes luokan rataa!

 

KURSSIPAIKKA:

OSOITE PAIKALLE:

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

 

Hallin ei saa tulla ulkokengät jalassa, ota sisäkengät mukaan. Eteisessä muutamia lainakenkiä myös saatavilla.

 

 

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 1 koulutuskertaa

Perjantaina klo. 20.00 – 20.45

20.11

 

HUOM!

Kurssille ei voi osallistua voimakkaasti toisiin koiriin reagoivan koiran kanssa (jatkuva haukkuminen/vinkuminen, agressiivisuus, jatkuva tempoilu toisia kohti tmv.).

Tila on avoin, eikä korkeita näkösuojia ole mahdollista käyttää. Kurssin sujuvuuden kannalta on kurssin kouluttajalle oikeus siirtää koirakko johonkin toiseen ryhmään, mikäli kokee että kurssi ei ole koirakon tason mukainen.

image_pdfimage_print

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
20. marraskuu
Aika:
20:00 - 20:45
Hinta:
€28

Järjestäjä

Kouluttajana Riikka

Tapahtumapaikka

Helsinki, konala lämmin halli
Ruosilantie 10
Helsinki, Helsinki Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
www.taitoatassuihin.fi

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available