Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HELSINKI, Konala: Rally-Tokoa & Agilityä- kurssi, Tiistaisin 25.09.2018 klo 10.00, 5krt. EI TOTEUDU

95.00€

KURSSIN SISÄLTÖ:

Rally-Tokoa & Agilityä- kurssilla harjoitellaan jokaisella tunnilla ensin noin puolet ajasta rally-tokon alkeita alokasluokasta ja noin puolet agilityä. Agilityä harjoitellaan koira kerrallaan ja rally-tokoa tehdään ryhmässä kaikki yhtaikaa. Agilityssä käydään jokaisella tunnilla 1 uusi este ja käytäviä esteitä putki, hyppy, kepit, muuri, a-este sekä puomi. a-estettä ja puomia käytäessä tunnista käytetään hiukan enemmän aikaa näiden esteiden läpikäymiseen.

Kurssille voi tulla yli vuoden vanhan koiran kanssa. Koiran tulisi osata istua, tulla luokse kutsusta sekä hallita paikallaolon alkeet.

 

 

KURSSIPAIKKA:

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

TARPEIDEN TEKEMISESTÄ HALLIN TILOIHIN

Pissa/kakkasakko hallissa on 5e! Joten huolehdithan, että koirasi on käynyt kunnolla tarpeillaan. Tarvittaessa käytä ulkona myös kesken kurssitunnin jos tarve vaatii (ilmoita kouluttajalle mikäli poistut hetkeksi koulutustilasta).

 

 

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 5 koulutuskertaa

Tiistaisin  klo. 10.00 – 10.45

25.09, 02.10, 09.10, 16.10, 23.10.2018

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
25.9.2018
Aika:
10:00 - 10:45
Hinta:
95.00€

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Helsinki, konala lämmin halli
Ruosilantie 10
Helsinki, Helsinki Suomi
+ Google Map
View Tapahtumapaikka Website

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available