Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HELSINKI, Konala: RALLY-TOKON EPÄVIRALLISET KISAT, Mölli- ALO 2, Sunnuntai 17.12.2017 klo 14.30

10.00€

ILMOITTAUTUMINEN  Mölli  ALO 2 LUOKKAAN:

Koirakoulu Taitoa Tassuihin järjestää  Rally-tokon epäviralliset kisat sunnuntaina 17.12.2017 klo 10.00 alkaen. Mölli- ALO1 ja mölli-ALO2 ovat alokas luokan ryhmät joissa sama rata, yhteen ryhmään otetaan max 20 koiraa. Voi/MES ryhmässä ensin kisaavat Mölli-VOI ja sen jälkeen Mölli-MES koirakot. Palkintojen jako on sama VOI ja MES koirilla.

 

Yksi koira voi kisata vain yhdessä luokassa. Ilmoittautumisesi jälkeen laitamme sähköpostilla alekoodin, jolla saat halutessasi ostaa edullisemmin toisenkin lähdön (oltava samassa luokassa, kun jo tehty ilmoittautuminen).

Luokat: Mölli-ALO 1, Mölli- ALO 2 sekä Mölli- VOI/MES

 

Arvioitu aikataulu:

Mölli-VOI/MES
klo. 10.00 rataantutustuminen ja klo. 10.15 ensimmäinen lähtö

Mölli-ALO 1
klo. 12.30 rataantutustuminen ja klo. 12.45 ensimmäinen lähtö

Mölli-ALO 2
klo. 14.30 rataantutustuminen ja klo. 14.45 ensimmäinen lähtö

 

Olethan paikalla puoli tuntia ennen arvioitua luokan aloitusaikaa.

 

 

Mölli-ALO
Palkkaa ei saa pitää kädessä, mutta radalla saa palkata lähdössä ja aina tehtäväkyltin jälkeen siten, että nami otetaan taskusta ilman vähennyksiä. Mikäli ohjaaja seurauttaa koiraa ”imuttamalla” (nami kiinni kuonossa) tehtäväkylttien välissä tai pitää radalla koko ajan kädessä palkkaa, vähennykset -3/per kerta. Muuten kisamainen arvostelu.  Täyspitkä alokasluokan rata.

Mölli-VOI/MES
VOI- ja MES tasoiset koirat kilpailevat samassa luokassa. Ilmoittautumisessa valitaan kumman luokan radan haluaa suorittaa. Voittajaluokan rata on 15 ja mestariluokan rata 17 tehtävää pitkä. Voittajaluokassa on 5 VOI-luokan tehtävää ja mestariluokassa on 3 VOI- ja 5 MES-luokan tehtävää. Palkkaa ei saa pitää suorituksen aikana kädessä, mutta radalla saa palkata ilman vähennyksiä. Mikäli ohjaaja seurauttaa koiraa namilla tehtäväkylttien välissä, vähennykset -3/per kerta. Kisamainen arvostelu. Käytösruudusta virhepisteet max. -10vp.

 

Kaikissa luokissa tuomarina virallinen rally-tokon ylituomari  Riikka Timonen.
Kaikissa 3 kisaluokassa palkitaan 3 parasta, sekä jaetaan Jouluisin koirakko palkinnot.

Hinta 10€/koira.

Noudatamme kennelliiton rokotusmääräyksiä, joten rokotustodistus otettava mukaan paikanpäälle.

 

 

VAIN ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN KURSSIKALENTERIN KAUTTA 17.12 aamuun MENNESSÄ. Osallistujille lähetetään lähtölistat sähköpostitse 1-2 päivää ennen kisaa.

 

Rakennuksessa on wc, mutta huomioitavaa, että se sijaitsee rakennuksen toisessa päässä ja kulku tapahtuu koulutustilan kautta, joten kisaluokkien aikana sitä ei ole mahdollista käyttää. Myymälästä voit myös ostaa erittäin edullisesti herkkuja, leluja, tokotarvikkeita, rallytoko kylttejä, lohiöljyä, taluttimia, petejä, koiran ruokaa (Robur ja Wafcol), Hurjan raakapakasteita, käsintehtyjä vetonaruja (trikoosta tai kuormaliinasta tehtyjä), luita, älypelejä sekä treenitaskuja. Myymälässä käy sekä kortti että käteinen.

 

 

MITEN ILMOITTAUDUN?

Lisää tuote sivun alhaalta ostoskoriin, siirry kassalle ja täytä tarvittavat tiedot, lähetä tilaus ja pääset verkkopankki maksulla vahvistamaan varauksen.

 

 

KISAPAIKKA:

OSOITE PAIKALLE:

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

TARPEIDEN TEKEMISESTÄ HALLIN TILOIHIN

Pissa/kakkasakko hallissa on 5e! Joten huolehdithan, että koirasi on käynyt kunnolla tarpeillaan.

 

 

 

HUOM! Maksua ei palauteta kuin vain eläinlääkärintodistusta vastaan.

HUOM! KISAAN EI SAA OSALLISTUA JUOKSUISEN NARTUN KANSSA EDES HOUSUT JALASSA.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
17.12.2017
Aika:
14:30
Hinta:
10.00€

Järjestäjä

Tuomarina rally-tokon ylituomari Riikka Timonen

Tapahtumapaikka

Helsinki, konala lämmin halli
Ruosilantie 10
Helsinki, Helsinki Suomi
+ Google Map
View Tapahtumapaikka Website

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available