Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HELSINKI, Konala: RALLY-TOKON EPÄVIRALLISET KISAT, Mölli- ALOLUOKKA 1, Sunnuntai 08.04.2018 klo 10.00 TÄYNNÄ!

10.00€

ILMOITTAUTUMINEN MÖLLI ALOLUOKKAAN

Koirakoulu Taitoa Tassuihin järjestää Rally-tokon epäviralliset kisat sunnuntaina 08.04.2018  klo 10.00 alkaen. Mölli-ALO 1  sekä Mölli-ALO 2 ovat samoja luokkia, yhteen luokkaan otetaan max. 20 starttia.

Yksi koira voi kisata vain yhdessä luokassa. Ilmoittautumisesi jälkeen laitamme sähköpostilla alekoodin, jolla saat halutessasi ostaa edullisemmin toisenkin lähdön (oltava samassa luokassa kun jo tehty ilmoittautuminen).

 

Luokat: Mölli-ALO 1, Mölli- ALO 2 sekä Mölli- AVO

Arvioitu aikataulu:

Mölli-ALO 1
klo. 10.00 rataantutustuminen ja klo. 10.15 ensimmäinen lähtö

Mölli-ALO 2
klo. 12.00 rataantutustuminen ja klo. 12.15 ensimmäinen lähtö

Mölli-AVO
klo. 14.30 rataantutustuminen ja klo. 14.45 ensimmäinen lähtö

Olethan paikalla puoli tuntia ennen arvioitua luokan aloitusaikaa.

 

Mölli-ALO
Palkkaa ei saa pitää kädessä, mutta radalla saa palkata lähdössä ja aina tehtäväkyltin jälkeen siten, että nami otetaan taskusta ilman vähennyksiä. Mikäli ohjaaja seurauttaa koiraa ”imuttamalla” (nami kiinni kuonossa) tehtäväkylttien välissä tai pitää radalla koko ajan kädessä palkkaa, vähennykset -3/per kerta. Muuten kisamainen arvostelu.  Täyspitkä alokasluokan rata.

Mölli-AVO

Palkkaa ei saa pitää kädessä, mutta  radalla saa palkata lähdössä ja aina tehtäväkyltin jälkeen siten, että nami otetaan taskusta ilman vähennyksiä. Mikäli ohjaaja seurauttaa koiraa ”imuttamalla” (nami kiinni kuonossa) tehtäväkylttien välissä tai pitää radalla koko ajan kädessä palkkaa, vähennykset -3/per kerta. Kisamainen arvostelu. Täyspitkä avoimenluokan rata.

Kaikissa luokissa tuomarina virallinen rally-tokon ylituomari  Riikka Timonen.
Kaikissa luokissa palkitaan 3 parasta, sekä jaetaan tuomarin suosikki-palkinnot.

Hinta 10€/koira.

 

Noudatamme kennelliiton rokotusmääräyksiä, joten rokotustodistus otettava mukaan paikanpäälle.

VAIN ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN KURSSIKALENTERIN KAUTTA 06.04 MENNESSÄ. Osallistujille lähetetään lähtölistat sähköpostitse 1-2 päivää ennen kisaa.

Rakennuksessa on wc, mutta huomioitavaa, että se sijaitsee rakennuksen toisessa päässä ja kulku tapahtuu koulutustilan kautta, joten kisaluokkien aikana sitä ei ole mahdollista käyttää. Myymälästä voit myös ostaa erittäin edullisesti herkkuja, leluja, tokotarvikkeita, rallytoko kylttejä, lohiöljyä, taluttimia, petejä, koiran ruokaa (Robur ja Wafcol), käsintehtyjä vetonaruja (trikoosta tai kuormaliinasta tehtyjä), luita, älypelejä sekä treenitaskuja. Myymälässä käy sekä kortti että käteinen.

 

MITEN ILMOITTAUDUN?

Lisää tuote sivun alhaalta ostoskoriin, siirry kassalle ja täytä tarvittavat tiedot. Tämä ilmoittautuminen on Mölli Alo- kisaluokkaan, joka alkaa klo 10.00.

 

 

KISAPAIKKA:

OSOITE PAIKALLE:

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

 

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

 

TARPEIDEN TEKEMISESTÄ HALLIN TILOIHIN

Pissa/kakkasakko hallissa on 25e! Joten huolehdithan, että koirasi on käynyt kunnolla tarpeillaan.

Hallin ei saa tulla ulkokengät jalassa, ota sisäkengät mukaan. Eteisessä muutamia lainakenkiä myös saatavilla.

 

HUOM! Maksua ei palauteta kuin vain eläinlääkärintodistusta vastaan.

HUOM! KISAAN EI SAA OSALLISTUA JUOKSUISEN NARTUN KANSSA EDES HOUSUT JALASSA.

 

 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
8.4.2018
Aika:
10:00
Hinta:
10.00€

Järjestäjä

Tuomarina rally-tokon ylituomari Riikka Timonen

Tapahtumapaikka

Helsinki, konala lämmin halli
Ruosilantie 10
Helsinki, Helsinki Suomi
+ Google Map
View Tapahtumapaikka Website

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available