Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

PERUTTU! HELSINKI, Konala: RALLY-TOKON HALLOWEEN EPIKSET MÖLLI- AVOLUOKKA, Lauantaina 03.11.2018 klo 15.30

12.50€

ILMOITTAUTUMINEN MÖLLI ALOLUOKKAAN

Koirakoulu Taitoa Tassuihin järjestää Rally-tokon epäviralliset kisat lauantaina 03.11.2018  klo 11.00 alkaen. Mölli-ALO 1  sekä Mölli-ALO 2 ovat samoja luokkia, yhteen aloluokkaan otetaan max. 25 starttia. Avoon otetaan max. 20 starttia.

Yksi koira voi kisata vain yhdessä luokassa. Yksi koira voi ottaa max. 2 starttia ja niiden tulee olla samassa luokassa (jos ensimmäinen on alo1 luokassa niin toisen lähdön tulee olla myös alo1 luokassa).

Alo 1 ja Alo 2 luokissa sama alokasluokan rata!

HUOM! Halloween teeman mukaisesti agitila on täysin pimeä (hallissa ei ole ikkunoita). Valoa tuovat halloween teemaiset lamput eli rata tehdään hämärässä! Radat sisältävät halloween teeman mukaisia yllätystehtäviä. Radat sisältävät halloween teeman mukaisia yllätystehtäviä.

 

Luokat: Mölli-ALO 1, Mölli- ALO 2 sekä Mölli- AVO

Arvioitu aikataulu:

Mölli-ALO 1
klo. 11.00 rataantutustuminen ja klo. 11.15 ensimmäinen lähtö

Mölli-ALO 2
klo. 13.00 rataantutustuminen ja klo. 13.15 ensimmäinen lähtö

Mölli-AVO
klo. 15.30 rataantutustuminen ja klo. 15.45 ensimmäinen lähtö

Olethan paikalla puoli tuntia ennen arvioitua luokan aloitusaikaa.

 

Mölli-ALO
Palkkaa ei saa pitää kädessä, mutta radalla saa palkata lähdössä ja aina tehtäväkyltin jälkeen siten, että nami otetaan taskusta ilman vähennyksiä. Mikäli ohjaaja seurauttaa koiraa ”imuttamalla” (nami kiinni kuonossa) tehtäväkylttien välissä tai pitää radalla koko ajan kädessä palkkaa, vähennykset -3/per kerta. Muuten kisamainen arvostelu.  Täyspitkä alokasluokan rata.

Mölli-AVO

Palkkaa ei saa pitää kädessä, mutta  radalla saa palkata lähdössä ja aina tehtäväkyltin jälkeen siten, että nami otetaan taskusta ilman vähennyksiä. Mikäli ohjaaja seurauttaa koiraa ”imuttamalla” (nami kiinni kuonossa) tehtäväkylttien välissä tai pitää radalla koko ajan kädessä palkkaa, vähennykset -3/per kerta. Kisamainen arvostelu. Täyspitkä avoimenluokan rata.

Kaikissa luokissa tuomarina virallinen rally-tokon ylituomari  Riikka Timonen.
Kaikissa luokissa palkitaan 3 parasta,  jaetaan tuomarin suosikki-palkinnot sekä Halloween palkinnot eli yhdessä luokassa palkitaan 5 koirakkoa. Halloween palkinto jaetaan parhaiten halloween teeman mukaisesti pukeutuneelle koirakolle.

Hinta 12,50€/koira.

 

Noudatamme kennelliiton rokotusmääräyksiä, joten rokotustodistus otettava mukaan paikanpäälle.

VAIN ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN KURSSIKALENTERIN KAUTTA 01.11 MENNESSÄ. Osallistujille lähetetään lähtölistat sähköpostitse kisaa edeltävänä päivänä.

Rakennuksessa on wc, mutta huomioitavaa, että se sijaitsee rakennuksen toisessa päässä ja kulku tapahtuu koulutustilan kautta, joten kisaluokkien aikana sitä ei ole mahdollista käyttää. Myymälästä voit myös ostaa erittäin edullisesti herkkuja, leluja, tokotarvikkeita, laminoituja rallytoko kylttejä, taluttimia, petejä, käsintehtyjä vetonaruja (trikoosta tai kuormaliinasta tehtyjä), älypelejä, treenitaskuja sekä talven pimeyteen heijastavia sudenkorento laukkukoruja. Myymälässä käy sekä kortti että käteinen.

 

MITEN ILMOITTAUDUN?

Lisää tuote sivun alhaalta ostoskoriin, siirry kassalle ja täytä tarvittavat tiedot. Tämä ilmoittautuminen on Mölli Avo- kisaluokkaan, joka alkaa klo 15.30.

 

 

KISAPAIKKA:

OSOITE PAIKALLE:

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

 

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

 

TARPEIDEN TEKEMISESTÄ HALLIN TILOIHIN

Pissa/kakkasakko hallissa on 25e! Joten huolehdithan, että koirasi on käynyt kunnolla tarpeillaan.

Hallin ei saa tulla ulkokengät jalassa, ota sisäkengät mukaan. Eteisessä muutamia lainakenkiä myös saatavilla.

 

HUOM! Maksua ei palauteta kuin vain eläinlääkärintodistusta vastaan.

HUOM! KISAAN EI SAA OSALLISTUA JUOKSUISEN NARTUN KANSSA EDES HOUSUT JALASSA.

 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
3.11.2018
Aika:
11:00
Hinta:
12.50€

Järjestäjä

Tuomarina rally-tokon ylituomari Riikka Timonen

Tapahtumapaikka

Helsinki, konala lämmin halli
Ruosilantie 10
Helsinki, Helsinki Suomi
+ Google Map
View Tapahtumapaikka Website

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available