Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HELSINKI, Konala: Rally-Tokon JATKO 2- kurssi, Keskiviikkoisin 30.08.2017 klo 20.00, 7krt.

155.00€

KURSSIN SISÄLTÖ:

Pienryhmä max. 4 koiraa!

Rallytoko on hauska laji, jossa yhdistyvät tokoliikkeet, koiratanssi ja agility. Tärkeintä on ohjaajan ja koiran yhteistyö ja se sopiikin kaikille nuorille ja aikuisille koirille. Rally-toko on mainio keino aktivoida vilkastakin koiraa ja parantaa suhdetta omaan koiraansa.

Tällä jatko 2- kurssilla keskitymme avoimen luokan tehtäviin ja ratoihin. Kurssin loppupäässä teemme myös tehtäviä voittajaluokasta.

Kurssille ei ole ikävaatimuksia, mutta alokasluokan kyltit tulisivat olla kuitenkin jo hallussa, koska kurssilla keskitytään avoimen luokan kyltteihin.

Kurssille voi tulla mukaan vain harrastusmielessä, mutta myös kisaamaan tähtäävät ovat tervetulleita.

 

 

KURSSIPAIKKA:

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

TARPEIDEN TEKEMISESTÄ HALLIN TILOIHIN

Pissa/kakkasakko hallissa on 5e! Joten huolehdithan, että koirasi on käynyt kunnolla tarpeillaan. Tarvittaessa käytä ulkona myös kesken kurssitunnin jos tarve vaatii (ilmoita kouluttajalle mikäli poistut hetkeksi koulutustilasta).

 

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 7 koulutuskertaa

Keskiviikkoisin   klo 20.00 – 20.45

30.08, 06.09, 13.09, 20.09, 27.09, 04.10, 11.10.2017

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
30.8.2017
Aika:
20:00 - 20:45
Hinta:
155.00€

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Helsinki, konala lämmin halli
Ruosilantie 10
Helsinki, Helsinki Suomi
+ Google Map
View Tapahtumapaikka Website

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available