Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HELSINKI, Konala: Rallytoko Alokasluokka – Kurssi, Sunnuntaisin 02.01.2022, Klo. 13.00, 4krt

2. tammikuun.13:00 - 13:45

120.00€

KURSSIN SISÄLTÖ:

Tällä kurssilla opettelemme Rally-Tokon Alokas luokn kyltit, sekä teemme ratapäkiä ja alokas luokan ratoja.( Muutettu rally-toko jatko 1 kurssi) Kurssi sopii hyvin kaikille koirille, joilla on jo alla olevat perustaidot hallussa.

Tälle kurssille voit tulla joko Rally-toko ja toko alkeet kurssilta, tai jos koira osaa seuraamisen alkeet, kontaktin, sivulle tulot, istumisen, maahanmenon ja seisomisen.

 

KURSSIPAIKKA:

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

 

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 4 koulutuskertaa

Sunnuntaisin klo  13.00 – 13.45

02.01, 09.01, 16.01, 23.01.2022

 

HUOM!

Kurssille ei voi osallistua voimakkaasti toisiin koiriin reagoivan koiran kanssa (jatkuva haukkuminen/vinkuminen, agressiivisuus, jatkuva tempoilu toisia kohti tmv.).

Tila on avoin, eikä korkeita näkösuojia ole mahdollista käyttää. Kurssin sujuvuuden kannalta on kurssin kouluttajalle oikeus siirtää koirakko johonkin toiseen ryhmään, mikäli kokee että kurssi ei ole koirakon tason mukainen.

 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
2. tammikuun
Aika:
13:00 - 13:45
Hinta:
120.00€

Järjestäjä

Kouluttajana Katja

Tapahtumapaikka

Helsinki, konala lämmin halli
Ruosilantie 10
Helsinki, Helsinki Suomi
+ Google Map
View Tapahtumapaikka Website

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available