Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HELSINKI, Konala: Rallytoko JATKO2-/RATAKURSSI, Tiistai 08.11.2016, klo. 18.00, 5krt, TÄYNNÄ!

95.00€

KURSSIN SISÄLTÖ:

Rallytoko JATKO 2-kurssilla keskitymme ALOKAS- ja AVOIN-luokan rataharjoitteluun.

Kurssilla harjoittelemme erilaisia rataharjoituksia lyhyistä pätkistä “kisamaisiin” suorituksiin. Rataharjoituksien lisäksi hiomme osallistujien toiveiden mukaan myös yksittäisiä kylttisuorituksia.

Osallistujien edistyessä otamme mukaan harjoitteluun myös yksittäisiä VOITTAJA-luokan kylttejä, mutta pääpaino tällä kurssilla on kuiten ALOKAS/AVOIN-luokassa.

Käymme läpi myös kisasuoritusta, miten itse kisatilanteeseen kannattaa valmistautua, miten harjoitella jne. Käymme läpi myös kisasääntöjä.

Kurssille tullakseen koirakon tulisi hallita ALOKAS – ja AVOIN -luokan kyltit ja kokemusta olisi edes lyhyestä rataharjoittelusta.

Sopii erittäin hyvin jatkokurssiksi Rallytokon alkeet ja jatko -kurssien käyneille koirakoille.

 

 

KURSSIPAIKKA:

 

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

TARPEIDEN TEKEMISESTÄ HALLIN TILOIHIN

Pissa/kakkasakko hallissa on 5e! Joten huolehdithan, että koirasi on käynyt kunnolla tarpeillaan. Tarvittaessa käytä ulkona myös kesken kurssitunnin jos tarve vaatii (ilmoita kouluttajalle mikäli poistut hetkeksi koulutustilasta).

 

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 5 koulutuskertaa

Tiistaisin klo. 18-18.45

8.11, 15.11, 22.11, 29.11, (Ei tuntia 6.12), 13.12

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
8.11.2016
Aika:
18:00 - 18:45
Hinta:
95.00€

Järjestäjä

Kouluttajana Marianne

Tapahtumapaikka

Helsinki, konala lämmin halli
Ruosilantie 10
Helsinki, Helsinki Suomi
+ Google Map
View Tapahtumapaikka Website

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available