Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HELSINKI, Konala: Rallytoko / Ratatreeni ALO, Tiistai 08.08.2017, klo. 20.00, 1krt

20.00€

TUNNIN SISÄLTÖ:

Kisat tulossa ja vielä tarvittaisiin ratatreeniä? Vai suunnitteletteko vasta kisoihin menoa?

Tällä ratatreeni tunnilla tehdään täyspitkä Rallytokon ALO-luokan rata. Rata on sellainen mikä voisi olla virallisissakin kisoissa. Loistava tilaisuus tulla harjoittelemaan ja treenaamaan kisasuoritusta.

Tunnin kesto 1h, josta ensimmäinen n. 20min käytetään rataantutustumiseen ja ohjattuun/omatoimiseen alkulämmittelyyn. Loppuaika käytetään yksilöiden ratasuorituksiin. Ratasuorituksesta saa aina kouluttajalta palautetta, mikä oli hyvää ja mikä kaipaa vielä harjoittelua.

Tunnille tullakseen tulisi alokasluokan harjoitukset olla hallussa, tunnilla ei ole varsinaista kylttien opetusta vaan keskitymme täysin ratasuoritukseen. Koiran tulisi myös pystyä olemaan rauhassa samassa tilassa muiden  koirien kanssa. Omaa ratavuoroa odotetaan aina tiloissa olevan aidan toisella puolella.

 

KURSSIPAIKKA:

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

TARPEIDEN TEKEMISESTÄ HALLIN TILOIHIN

Pissa/kakkasakko hallissa on 5e! Joten huolehdithan, että koirasi on käynyt kunnolla tarpeillaan. Tarvittaessa käytä ulkona myös kesken kurssitunnin jos tarve vaatii (ilmoita kouluttajalle mikäli poistut hetkeksi koulutustilasta).

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 1 koulutuskerta

Tiistai klo. 20-21, agilitytila

08.08.2017

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
8.8.2017
Aika:
20:00 - 21:00
Hinta:
20.00€

Järjestäjä

Kouluttajana Marianne

Tapahtumapaikka

Helsinki, konala lämmin halli
Ruosilantie 10
Helsinki, Helsinki Suomi
+ Google Map
View Tapahtumapaikka Website

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available