Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HELSINKI, Konala: Rallytoko & Toko Alkeet – Kurssi, Torstaisin 30.12.2021, Klo. 17.00, 4krt (PIENRYHMÄ), TÄYNNÄ!

30.12.2021.17:00 - 17:45

120.00€

KURSSIN SISÄLTÖ:

Tällä kurssilla harjoittelemme Rally-tokon ja Tokon tärkeitä pohjataitoja, sekä lajeja yhdistäviä liikkeitä. Näiden lajien alkeissa on paljon yhdistävä tekijöitä ja siksi päätimme yhdistää kurssit. Tämän kurssin jälkeen sinun on helppo jatkaa valitsemasi lajin pariin. Kurssille tullessaan koiran tulisi vähintään osata istua ja mennä maahan.

Kurssilla harjoitellaan mm. Suoraan sivulletulo  , Kontakti   ,  Seuraamisen rakentaminen, Kiertäen sivulletulo , Takaosankäyttö (käännökset) ,  Maahanmeno
Eteen istuminen , Paikallaolo eri asennoissa , Seisominen, Sivuaskel , Etutassujen targetti

 

KURSSIPAIKKA:

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

Hallin ei saa tulla ulkokengät jalassa, ota sisäkengät mukaan. Eteisessä muutamia lainakenkiä myös saatavilla.

 

 

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 4 koulutuskertaa

Torstaisin  klo. 17.00 – 17.45

30.12.2021, 06.01, 13.01, 20.01.2022

 

HUOM!

Kurssille ei voi osallistua voimakkaasti toisiin koiriin reagoivan koiran kanssa (jatkuva haukkuminen/vinkuminen, agressiivisuus, jatkuva tempoilu toisia kohti tmv.).

Tila on avoin, eikä korkeita näkösuojia ole mahdollista käyttää. Kurssin sujuvuuden kannalta on kurssin kouluttajalle oikeus siirtää koirakko johonkin toiseen ryhmään, mikäli kokee että kurssi ei ole koirakon tason mukainen.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
30.12.2021
Aika:
17:00 - 17:45
Hinta:
120.00€

Järjestäjä

Kouluttajana Katja

Tapahtumapaikka

Helsinki, konala lämmin halli
Ruosilantie 10
Helsinki, Helsinki Suomi
+ Google Map
View Tapahtumapaikka Website

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available