Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HELSINKI, Konala: Rallytokoa & Temppuja – Kurssi, Maanantai 21.08.2017, klo. 18.00, 6krt

21.8.2017.18:00 - 18:45

€120

KURSSIN SISÄLTÖ:

Rallytokoa & Temppuja on yhdistelmäkurssi Rallytokon alkeista (alokasluokka) sekä erilaisista tempuista.

Osa tempuista on sellaisia joista on hyötyä Rallytokon ylemmissa luokissa mm. pyöriminen (AVO: pyörähdys), jalkojen välissä pujottelu (VOI: puolenvaihto jalan alta), peruuttaminen (VOI/MES).  Temppujen tarkoitus on myös kehittää koiran kropanhallintaa sekä takaosankäyttöä, joita tarvitaan erityisesti käännöksiin.

Rallytokon alokasluokassa on 30 erilaista tehtäväkylttiä, joista 10-15 on aina kilpailusuorituksessa. Kurssin aikana olisi tarkoitus käydä kaikki kyltit läpi, keskustella lajin säännöistä ja mikäli aikaa jää niin myös tehdä lyhyitä ratasuorituksia. Kylttiharjoitukset koostuvat mm. seuraavista toiminnoista: seuraaminen, sivulletulo, eteen istuminen, paikallaolo, asennonvaihdot istu-maahan, suoraan maahanmeno.

Kurssille ei ole ikärajaa, mutta koiran tulisi hallita ainakin alkeet seuraavista toiminnoista: istuminen, maahanmeno, seuraaminen ja paikallaolo. Kurssille voi tulla pelkästään yhteisen tekemisen ja aktivointimielessä, mutta myös kilpailemisesta kiinnostuneet ovat tervetulleita!

 

KURSSIPAIKKA:

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

TARPEIDEN TEKEMISESTÄ HALLIN TILOIHIN

Pissa/kakkasakko hallissa on 5e! Joten huolehdithan, että koirasi on käynyt kunnolla tarpeillaan. Tarvittaessa käytä ulkona myös kesken kurssitunnin jos tarve vaatii (ilmoita kouluttajalle mikäli poistut hetkeksi koulutustilasta).

KURSSIPÄIVÄT:

Maanantaisin klo. 18-18.45, agilitytila

21.8, 28.8, 4.9, 11.9, 18.9, 25.9.2017

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
21.8.2017
Aika:
18:00 - 18:45
Hinta:
€120

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available