Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HELSINKI, Konala: Rallytokon Alkeet (AAMUKURSSI), Keskiviikkoisin 31.05.2017 klo 11.00, 4krt.

75.00€

KURSSIN SISÄLTÖ:

Rallytoko on hauska laji, jossa yhdistyvät tokoliikkeet, koiratanssi ja agility. Tärkeintä on ohjaajan ja koiran yhteistyö ja se sopiikin kaikille nuorille ja aikuisille koirille. Rally-toko on mainio keino aktivoida vilkastakin koiraa ja parantaa suhdetta omaan koiraansa. Rallytokossa on rata missä on kylttejä. Siirrytään kyltti kerrallaan aina seuraavalle kyltille, kyltissä lukee mitä sinä kohdassa pitää tehdä. Rallytokossa koiraa nimenomaan pitää kehua suorituksen aikana!

Alokasluokka lyhyesti kerrottuna koostuu: Erilaisista käännöksistä seuraamisessa, sivuaskelista, pyörimisistä, pujottelusta, paikallaoloa istuen ja maaten, eteen istumista jne. Rallytokoa voi tulla harrastamaan omaksi ilokseen tai tähdätä kisoihin! Hauskanpitoa yhdessä koiran kanssa!

Tällä kurssilla käydään läpi rally-tokon alokasluokan liikkeet ja jos aikaa jää, tehdään erilaisia lyhyehköjä ratoja. Kurssi sopii Arkitaitoa Tassuihin -kurssin käyneille tai sen sisällön hallitseville koirille.

HUOM!
Kurssi on hieman normaalia edullisempi, johtuen siitä että tiloissa toimiva myymälä on avoinna samaan aikaan.
Mikäli myymälään tulee asiakas, käy kouluttaja kurssitunnin aikana myymälän puolella. Harjoitukset suunnitellaan niin, että kurssilla harjoittelu on kuitenkin jatkuvaa kokoajan.

 

KURSSIPAIKKA:

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

TARPEIDEN TEKEMISESTÄ HALLIN TILOIHIN

Pissa/kakkasakko hallissa on 5e! Joten huolehdithan, että koirasi on käynyt kunnolla tarpeillaan. Tarvittaessa käytä ulkona myös kesken kurssitunnin jos tarve vaatii (ilmoita kouluttajalle mikäli poistut hetkeksi koulutustilasta).

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 4 koulutuskertaa

Keskiviikkoisin  klo  11.00 – 11.45

31.05, (EI TUNTIA 07.06), 14.06, 21.06, 28.06.2017

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
31.5.2017
Aika:
11:00 - 11:45
Hinta:
75.00€

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Helsinki, konala lämmin halli
Ruosilantie 10
Helsinki, Helsinki Suomi
+ Google Map
View Tapahtumapaikka Website

Osallistujalista

5 henkilöä osallistuvat HELSINKI, Konala: Rallytokon Alkeet (AAMUKURSSI), Keskiviikkoisin 31.05.2017 klo 11.00, 4krt.

  • rosa antman Tahvo 1.6kk bokseri terve
  • Virva Kuusi Moritz, 14kk, australianpaimenkoira, terve
  • Marie Palojärvi Rocky ,9kk, bokseri, terveydentila todella hyvä
  • Riikka Reikko Martti, 3v, ranskanbulldoggi.
  • Olli Laukkanen Sohvi, 2 vuotta, Bichon frise ja perusterve)

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available

5 people are attending HELSINKI, Konala: Rallytokon Alkeet (AAMUKURSSI), Keskiviikkoisin 31.05.2017 klo 11.00, 4krt.

rosa antman Tahvo 1.6kk bokseri terve Virva Kuusi Moritz, 14kk, australianpaimenkoira, terve Marie Palojärvi Rocky ,9kk, bokseri, terveydentila todella hyvä Riikka Reikko Martti, 3v, ranskanbulldoggi. Olli Laukkanen Sohvi, 2 vuotta, Bichon frise ja perusterve)