Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HELSINKI, Konala: Rally-tokon JATKO 3 (VOI/MES), pienryhmä, Maanantaisin 03.07.2017 klo 17.00, 6krt., EI TOTEUDU!

135.00€
KURSSIN SISÄLTÖ:

Rally-Tokon ylempien luokkien kurssilla perehdytään mm. oikean puolen seuraamiseen, erilaisiin puolenvaihtoihin, tunneliin ja sarjahyppyyn. Ylemmissä luokissa tehtäviä voidaan suorittaa koira seuraten sekä vasemmalla että oikealla puolen.  Uutena tulee myös käytösruutu.   Kurssi soveltuu kaikille niille jotka ovat harjoitelleet rally-tokon alokas ja -avoimen luokan tehtäväkylttejä/ratoja. Koiran on oltava ohjaajansa hallinnassa, sillä radalla tehtäväkyltit suoritetaan ilman hihnaa (lukuun ottamatta käytösruutu).

 

 

OSOITE PAIKALLE:

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

TARPEIDEN TEKEMISESTÄ HALLIN TILOIHIN

Pissa/kakkasakko hallissa on 5e! Joten huolehdithan, että koirasi on käynyt kunnolla tarpeillaan. Tarvittaessa käytä ulkona myös kesken kurssitunnin jos tarve vaatii (ilmoita kouluttajalle mikäli poistut hetkeksi koulutustilasta).

 

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 6 koulutuskertaa

Maanantaisin  klo 17.00 – 17.45

03.07, 10.07, 17.07, 24.07, 31.07, 07.08.2017

Kurssin koko max. 4 koirakkoa.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
26.6.2017
Aika:
17:00 - 17:45
Hinta:
135.00€

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Helsinki, konala lämmin halli
Ruosilantie 10
Helsinki, Helsinki Suomi
+ Google Map
View Tapahtumapaikka Website

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available

One person is attending HELSINKI, Konala: Rally-tokon JATKO 3 (VOI/MES), pienryhmä, Maanantaisin 03.07.2017 klo 17.00, 6krt., EI TOTEUDU!

Viivi Rautiainen Daisy, 3v cockerspanieli, terve