Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

 • Tämä tapahtuma on mennyt.

HELSINKI, Konala: RALLY-TOKON EPÄVIRALLISET KISAT, MÖLLI ALOLUOKKA 2, Sunnuntai 16.07.2017 klo 12.00 TÄYNNÄ!

10.00€

ILMOITTAUTUMINEN MÖLLI ALOLUOKKAAN

Koirakoulu Taitoa Tassuihin järjestää yhteistyössä Etelä-Suomen Seropit Ry:n kanssa Rally-tokon epäviralliset kisat sunnuntaina 16.07.2017 klo 10.00 alkaen. Mölli-ALO 1  sekä Mölli-ALO 2 ovat samoja luokkia, yhteen luokkaan otetaan max. 20 starttia.

Yksi koira voi kisata vain yhdessä luokassa. Ilmoittautumisesi jälkeen laitamme sähköpostilla alekoodin, jolla saat halutessasi ostaa edullisemmin toisenkin lähdön (oltava samassa luokassa kun jo tehty ilmoittautuminen).

Luokat: Mölli-ALO 1, Mölli- ALO 2 sekä Mölli- AVO

Arvioitu aikataulu:

Mölli-ALO 1
klo. 10.00 rataantutustuminen ja klo. 10.15 ensimmäinen lähtö

Mölli-ALO 2
klo. 12.00 rataantutustuminen ja klo. 12.15 ensimmäinen lähtö

Mölli-AVO
klo. 14.30 rataantutustuminen ja klo. 14.45 ensimmäinen lähtö

Olethan paikalla puoli tuntia ennen arvioitua luokan aloitusaikaa.

 

 

Mölli-ALO
Palkkaa ei saa pitää kädessä, mutta radalla saa palkata lähdössä ja aina tehtäväkyltin jälkeen siten, että nami otetaan taskusta ilman vähennyksiä. Mikäli ohjaaja seurauttaa koiraa ”imuttamalla” (nami kiinni kuonossa) tehtäväkylttien välissä tai pitää radalla koko ajan kädessä palkkaa, vähennykset -3/per kerta. Muuten kisamainen arvostelu.  Täyspitkä alokasluokan rata.

Mölli-AVO

Palkkaa ei saa pitää kädessä, mutta  radalla saa palkata lähdössä ja aina tehtäväkyltin jälkeen siten, että nami otetaan taskusta ilman vähennyksiä. Mikäli ohjaaja seurauttaa koiraa ”imuttamalla” (nami kiinni kuonossa) tehtäväkylttien välissä tai pitää radalla koko ajan kädessä palkkaa, vähennykset -3/per kerta. Kisamainen arvostelu. Täyspitkä avoimenluokan rata.

 

Kaikissa luokissa tuomarina virallinen rally-tokon ylituomari  Riikka Timonen.
Kaikissa luokissa palkitaan 3 parasta, sekä jaetaan tuomarin suosikki-palkinnot.

Hinta 10€/koira.

 

 

Noudatamme kennelliiton rokotusmääräyksiä, joten rokotustodistus otettava mukaan paikanpäälle.

VAIN ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN KURSSIKALENTERIN KAUTTA 14.07 MENNESSÄ. Osallistujille lähetetään lähtölistat sähköpostitse 1-2 päivää ennen kisaa.

Paikanpäällä buffetti, josta voi ostaa pientä syötävää ja juotavaa. Rakennuksessa on wc, mutta huomioitavaa, että se sijaitsee rakennuksen toisessa päässä ja kulku tapahtuu koulutustilan kautta, joten kisaluokkien aikana sitä ei ole mahdollista käyttää. Myymälästä voit myös ostaa erittäin edullisesti herkkuja, leluja, tokotarvikkeita, rallytoko kylttejä, lohiöljyä, taluttimia, petejä, koiran ruokaa (Robur ja Wafcol), Hurjan raakapakasteita, käsintehtyjä vetonaruja (trikoosta tai kuormaliinasta tehtyjä), luita, älypelejä sekä treenitaskuja. Myymälässä käy sekä kortti että käteinen. Buffetissa käy vain käteinen.

MITEN ILMOITTAUDUN?

Lisää tuote sivun alhaalta ostoskoriin, siirry kassalle ja täytä tarvittavat tiedot. Tämä ilmoittautuminen on Mölli Alo 2 – kisaluokkaan, joka alkaa klo 12.00.

KISAPAIKKA:

OSOITE PAIKALLE:

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

TARPEIDEN TEKEMISESTÄ HALLIN TILOIHIN

Pissa/kakkasakko hallissa on 5e! Joten huolehdithan, että koirasi on käynyt kunnolla tarpeillaan.

HUOM! Maksua ei palauteta kuin vain eläinlääkärintodistusta vastaan.

HUOM! KISAAN EI SAA OSALLISTUA JUOKSUISEN NARTUN KANSSA EDES HOUSUT JALASSA.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
16.7.2017
Aika:
12:00
Hinta:
10.00€

Järjestäjä

Tuomarina rally-tokon ylituomari Riikka Timonen

Tapahtumapaikka

Helsinki, konala lämmin halli
Ruosilantie 10
Helsinki, Helsinki Suomi
+ Google Map
View Tapahtumapaikka Website

Osallistujalista

22 henkilöä osallistuvat HELSINKI, Konala: RALLY-TOKON EPÄVIRALLISET KISAT, MÖLLI ALOLUOKKA 2, Sunnuntai 16.07.2017 klo 12.00 TÄYNNÄ!

 • Janina Ahola PERUTTU! Sara, x-rotu
 • Pauliina Hakanen Jadeline´s Xtra Unique Diamond, Mocha, 22 kk, cavalier kingcharlesinspanieli, terveys hyvä
 • Laura Savolainen Anki, 6 vuotta, espanjanvesikoira, terve
 • Heidi Titoff PERUTTU! Karion Ira " Piitu", 2 vuotta Pitkäkarvainen Collie, terve
 • Elina PERUTTU! alo ja avo lähdöt. Tico ja Mörri, cavalierit, 2 v ja 7 v
 • Pihla Rusanen Piku, 2v., shetlanninlammaskoira, perusterve
 • Ria Juuti Luke, shetlanninlammaskoira
 • Linda Lauttia Jessi,5v,sekarotuinen,terve.Tessa,5v,Tiibetinspanieli,terve.Jassu,2v 9kk,sekarotuinen,terve.
 • Kirsi Laukkanen Coco (Weewaddle Time after Time), 1v 8 kk, espanjanvesikoira, terve on
 • Etta Soininen Niilo, 2,5v, keskikokoinen villakoira, terve
 • Marketta Uotila Sulo, 1v, cockerspanieli, terve
 • Hanna Koskinen Koko, 2,5v, samojedinkoira, terve
 • Tiina Ritala Hippi, 5 v, seropi, terve
 • Susann Wecksten Stella, 3 v, cavalier kingcharlesinspanieli, terve
 • Sari Rogovin Tintin, 2v4kk, keskikokoinen villakoira, terve

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available

22 people are attending HELSINKI, Konala: RALLY-TOKON EPÄVIRALLISET KISAT, MÖLLI ALOLUOKKA 2, Sunnuntai 16.07.2017 klo 12.00 TÄYNNÄ!

Janina Ahola PERUTTU! Sara, x-rotu Pauliina Hakanen Jadeline´s Xtra Unique Diamond, Mocha, 22 kk, cavalier kingcharlesinspanieli, terveys hyvä Laura Savolainen Anki, 6 vuotta, espanjanvesikoira, terve Heidi Titoff PERUTTU! Karion Ira " Piitu", 2 vuotta Pitkäkarvainen Collie, terve Elina PERUTTU! alo ja avo lähdöt. Tico ja Mörri, cavalierit, 2 v ja 7 v Pihla Rusanen Piku, 2v., shetlanninlammaskoira, perusterve Ria Juuti Luke, shetlanninlammaskoira Linda Lauttia Jessi,5v,sekarotuinen,terve.Tessa,5v,Tiibetinspanieli,terve.Jassu,2v 9kk,sekarotuinen,terve. Kirsi Laukkanen Coco (Weewaddle Time after Time), 1v 8 kk, espanjanvesikoira, terve on Etta Soininen Niilo, 2,5v, keskikokoinen villakoira, terve Marketta Uotila Sulo, 1v, cockerspanieli, terve Hanna Koskinen Koko, 2,5v, samojedinkoira, terve Tiina Ritala Hippi, 5 v, seropi, terve Susann Wecksten Stella, 3 v, cavalier kingcharlesinspanieli, terve Sari Rogovin Tintin, 2v4kk, keskikokoinen villakoira, terve