Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

 • Tämä tapahtuma on mennyt.

HELSINKI, Konala: RALLY-TOKON EPÄVIRALLISET KISAT, Mölli- ALOLUOKKA 1, Sunnuntai 16.07.2017 klo 10.00 TÄYNNÄ!

10.00€

ILMOITTAUTUMINEN MÖLLI ALOLUOKKAAN

Koirakoulu Taitoa Tassuihin järjestää yhteistyössä Etelä-Suomen Seropit Ry:n kanssa Rally-tokon epäviralliset kisat sunnuntaina 16.07.2017 klo 10.00 alkaen. Mölli-ALO 1  sekä Mölli-ALO 2 ovat samoja luokkia, yhteen luokkaan otetaan max. 20 starttia.

Yksi koira voi kisata vain yhdessä luokassa. Ilmoittautumisesi jälkeen laitamme sähköpostilla alekoodin, jolla saat halutessasi ostaa edullisemmin toisenkin lähdön (oltava samassa luokassa kun jo tehty ilmoittautuminen).

 

Luokat: Mölli-ALO 1, Mölli- ALO 2 sekä Mölli- AVO

Arvioitu aikataulu:

Mölli-ALO 1
klo. 10.00 rataantutustuminen ja klo. 10.15 ensimmäinen lähtö

Mölli-ALO 2
klo. 12.00 rataantutustuminen ja klo. 12.15 ensimmäinen lähtö

Mölli-AVO
klo. 14.30 rataantutustuminen ja klo. 14.45 ensimmäinen lähtö

Olethan paikalla puoli tuntia ennen arvioitua luokan aloitusaikaa.

 

Mölli-ALO
Palkkaa ei saa pitää kädessä, mutta radalla saa palkata lähdössä ja aina tehtäväkyltin jälkeen siten, että nami otetaan taskusta ilman vähennyksiä. Mikäli ohjaaja seurauttaa koiraa ”imuttamalla” (nami kiinni kuonossa) tehtäväkylttien välissä tai pitää radalla koko ajan kädessä palkkaa, vähennykset -3/per kerta. Muuten kisamainen arvostelu.  Täyspitkä alokasluokan rata.

Mölli-AVO

Palkkaa ei saa pitää kädessä, mutta  radalla saa palkata lähdössä ja aina tehtäväkyltin jälkeen siten, että nami otetaan taskusta ilman vähennyksiä. Mikäli ohjaaja seurauttaa koiraa ”imuttamalla” (nami kiinni kuonossa) tehtäväkylttien välissä tai pitää radalla koko ajan kädessä palkkaa, vähennykset -3/per kerta. Kisamainen arvostelu. Täyspitkä avoimenluokan rata.

Kaikissa luokissa tuomarina virallinen rally-tokon ylituomari  Riikka Timonen.
Kaikissa luokissa palkitaan 3 parasta, sekä jaetaan tuomarin suosikki-palkinnot.

Hinta 10€/koira.

 

Noudatamme kennelliiton rokotusmääräyksiä, joten rokotustodistus otettava mukaan paikanpäälle.

VAIN ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN KURSSIKALENTERIN KAUTTA 14.07 MENNESSÄ. Osallistujille lähetetään lähtölistat sähköpostitse 1-2 päivää ennen kisaa.

Paikanpäällä buffetti, josta voi ostaa pientä syötävää ja juotavaa. Rakennuksessa on wc, mutta huomioitavaa, että se sijaitsee rakennuksen toisessa päässä ja kulku tapahtuu koulutustilan kautta, joten kisaluokkien aikana sitä ei ole mahdollista käyttää. Myymälästä voit myös ostaa erittäin edullisesti herkkuja, leluja, tokotarvikkeita, rallytoko kylttejä, lohiöljyä, taluttimia, petejä, koiran ruokaa (Robur ja Wafcol), Hurjan raakapakasteita, käsintehtyjä vetonaruja (trikoosta tai kuormaliinasta tehtyjä), luita, älypelejä sekä treenitaskuja. Myymälässä käy sekä kortti että käteinen. Buffetissa käy vain käteinen.

 

MITEN ILMOITTAUDUN?

Lisää tuote sivun alhaalta ostoskoriin, siirry kassalle ja täytä tarvittavat tiedot. Tämä ilmoittautuminen on Mölli Alo- kisaluokkaan, joka alkaa klo 10.00.

 

 

KISAPAIKKA:

OSOITE PAIKALLE:

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

 

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

 

TARPEIDEN TEKEMISESTÄ HALLIN TILOIHIN

Pissa/kakkasakko hallissa on 5e! Joten huolehdithan, että koirasi on käynyt kunnolla tarpeillaan.

 

HUOM! Maksua ei palauteta kuin vain eläinlääkärintodistusta vastaan.

HUOM! KISAAN EI SAA OSALLISTUA JUOKSUISEN NARTUN KANSSA EDES HOUSUT JALASSA.

 

 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
16.7.2017
Aika:
10:00
Hinta:
10.00€

Järjestäjä

Tuomarina rally-tokon ylituomari Riikka Timonen

Tapahtumapaikka

Helsinki, konala lämmin halli
Ruosilantie 10
Helsinki, Helsinki Suomi
+ Google Map
View Tapahtumapaikka Website

Osallistujalista

20 henkilöä osallistuvat HELSINKI, Konala: RALLY-TOKON EPÄVIRALLISET KISAT, Mölli- ALOLUOKKA 1, Sunnuntai 16.07.2017 klo 10.00 TÄYNNÄ!

 • Lea Oksanen Tessu (Nartsukan Unique Green Idea), Espanjan vesikoira, 3½ v, terve
 • Katri Lehtonen PERUTTU! Small Fetcher mahdoton miksu, "Koda". 1v11kk. Novascotiannoutaja. Terve.
 • Eevi Ahveninen Silja, 1 vuotta, kultainennoutaja, terve eikä juoksuja
 • Noora Mäkelä Manu, 1v, labradorinnoutaja, terve
 • Marika Orenius Niilo, 1v9kk,hovawart,terve
 • Minna Muranen Toofy,uros,seropia
 • Silja Lommi Raasillan Depeche Mode "Tinka", 1v 4kk, kromfohrländer, terve
 • Minttu Lindgren Fido, 14kk, lagotto romagnolo
 • Yuki Taguchi Sindi, 9v, x-rotu, terve
 • Saimi Muhonen Noppa, 4 v. shetlanninlammaskoirauros, terve
 • Maria Paatero-Kaarnakari Lilly 6v8kk tolleri hyvä
 • Sanna Pohjola Säde, 2 vuotta, Saksanpaimenkoira, terve
 • Ulla Wilppu Sissi, 3v, shetlanninlammaskoira, terve
 • Seija Pelkonen Sindi 3,5v xrotu terveys on hyvä
 • Anu Hongisto Elmeri, 3v, parsonrussellinterrieri
 • Elena Asikainen Vanilla, 22kk, bordercollie, terve
 • Ari Alexandersson Cera, 16 kk, Novascotiannoutaja, terve
 • Ida-Maria Björkqvist Kimi, 7 vuotta, whippet, terve

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available

20 people are attending HELSINKI, Konala: RALLY-TOKON EPÄVIRALLISET KISAT, Mölli- ALOLUOKKA 1, Sunnuntai 16.07.2017 klo 10.00 TÄYNNÄ!

Lea Oksanen Tessu (Nartsukan Unique Green Idea), Espanjan vesikoira, 3½ v, terve Katri Lehtonen PERUTTU! Small Fetcher mahdoton miksu, "Koda". 1v11kk. Novascotiannoutaja. Terve. Eevi Ahveninen Silja, 1 vuotta, kultainennoutaja, terve eikä juoksuja Noora Mäkelä Manu, 1v, labradorinnoutaja, terve Marika Orenius Niilo, 1v9kk,hovawart,terve Minna Muranen Toofy,uros,seropia Silja Lommi Raasillan Depeche Mode "Tinka", 1v 4kk, kromfohrländer, terve Minttu Lindgren Fido, 14kk, lagotto romagnolo Yuki Taguchi Sindi, 9v, x-rotu, terve Saimi Muhonen Noppa, 4 v. shetlanninlammaskoirauros, terve Maria Paatero-Kaarnakari Lilly 6v8kk tolleri hyvä Sanna Pohjola Säde, 2 vuotta, Saksanpaimenkoira, terve Ulla Wilppu Sissi, 3v, shetlanninlammaskoira, terve Seija Pelkonen Sindi 3,5v xrotu terveys on hyvä Anu Hongisto Elmeri, 3v, parsonrussellinterrieri Elena Asikainen Vanilla, 22kk, bordercollie, terve Ari Alexandersson Cera, 16 kk, Novascotiannoutaja, terve Ida-Maria Björkqvist Kimi, 7 vuotta, whippet, terve