Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HELSINKI, Konala: TAITONA RAUHOITTUMINEN- kurssi (PIENRYHMÄ), Lauantaisin 11.02.2017 klo 15.00, 3krt.

75.00€

KURSSIN SISÄLTÖ:

Kiihtyykö koirasi, eikä ajatuksena ensimmäisenä oile rauhoittuminen? Eikö koirasi kestä sitä, että muut tekee ja itse pitäisi vain olla? Haluaisitko opettaa koirasi rauhoittumaan esimerkiksi vieraiden tullessa? Mikäli vastasit kyllä – tämä kurssi on juuri teitä varten! Kurssilla harjoitellaan mm. rauhoittumista kohteella ja ilman
kohdetta, kiihdyttävistä asioista luopumusta jokaisen koiran oman tason mukaisesti, katsekontaktiin varmuutta myös erilaisissa häiriöissä ja varmuutta rauhoittumiseen esimerkiksi koulutuksessa tapahtuvan tauon aikana.

HUOM!
Kurssi ei ole tarkoitettu toisille koirille ja/tai ihmisille agressiivisille, agressiivisesti käyttäytyville tai runsaasti toisille koirille haukkuville koirille.

Tälläiseen ongelmaan suosittelemme ainakin alkuun yksityiskoulutusta. Olethan tästä yhteydessä sähköpostitse jenni@taitoatassuihin.fi

 

 

KURSSIPAIKKA:

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

TARPEIDEN TEKEMISESTÄ HALLIN TILOIHIN

Pissa/kakkasakko hallissa on 5e! Joten huolehdithan, että koirasi on käynyt kunnolla tarpeillaan. Tarvittaessa käytä ulkona myös kesken kurssitunnin jos tarve vaatii (ilmoita kouluttajalle mikäli poistut hetkeksi koulutustilasta).

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 3 koulutuskertaa

Lauantaisin  klo 15.00 – 15.45

11.02, 18.02, 25.02.2017

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
11.2.2017
Aika:
15:00 - 15:45
Hinta:
75.00€

Järjestäjä

Kouluttajana Jenni

Tapahtumapaikka

Helsinki, konala lämmin halli
Ruosilantie 10
Helsinki, Helsinki Suomi
+ Google Map
View Tapahtumapaikka Website

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available