Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

HELSINKI, Konala: Tavoitteellisten Pentujen Jatkokurssi, Maanantaisin 07.09.2020, Klo. 20.00, 8krt (PIENRYHMÄ)

7. syyskuun.20:00 - 20:45

210€

KURSSIN SISÄLTÖ:

Tälle tavoitteelisten pentujen jatkokurssille ovat tervetulleita kaikki koirakot, jotka ovat käyneet meidän tavoitteellisten pentujen pentukurssin. Tämän jatkokurssin tavoitteena on rakentaa lisää motivaatiota sekä useissa lajeissa tarvittavia liikkeitä. Erityisesti tämä jatkokurssi on suunnattu tavoitteellisesti tokoon tai rally-tokoon tähtääville koirakoille, mutta sopii myös muihinkin lajeihin tähtääville. Kurssilla harjoittelemme perusasentoa suoraan sekä kiertäen, rakennamme seuraamista sekä takapäänkäyttöä tavoitteena nopeat ja terävät käännökset. Näiden lisäksi jatkamme pentukurssilla tehtyjen asioiden parissa pidemmälle.

Jatkokurssin yläikäraja on 1 vuosi ja ennen kurssia tulee olla käytynä meidän kurssi: Tavoitteellisten pentujen Pentukurssi. Kurssille tullessaan koirakko on harjoitellut paljon myös kotona pentukurssilla tehtyjä asioita.

 

KURSSIPAIKKA:

OSOITE PAIKALLE:

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

 

Hallin ei saa tulla ulkokengät jalassa, ota sisäkengät mukaan. Eteisessä muutamia lainakenkiä myös saatavilla.

 

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 8 koulutuskertaa

Maanantaisin klo 20.00 – 20.45

07.09, 14.09, 21.09, 28.09, 05.10, 12.10, 19.10, 26.10.2020

 

Kurssille ei voi osallistua voimakkaasti toisiin koiriin reagoivan koiran kanssa (jatkuva haukkuminen/vinkuminen, agressiivisuus, jatkuva tempoilu toisia kohti tmv.).

Tila on avoin, eikä korkeita näkösuojia ole mahdollista käyttää. Kurssin sujuvuuden kannalta on kurssin kouluttajalle oikeus siirtää koirakko johonkin toiseen ryhmään, mikäli kokee että kurssi ei ole koirakon tason mukainen.

 

Kurssiin sisältyy vapaavalintainen verkkokurssi. Verkkokurssin arvo jopa 69e. Saatte kurssin alettua sähköpostiinne ohjeet verkkokurssin lunastamiseen.

image_pdfimage_print

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
7. syyskuun
Aika:
20:00 - 20:45
Hinta:
210€

Järjestäjä

Kouluttajana Saara

Tapahtumapaikka

Helsinki, konala lämmin halli
Ruosilantie 10
Helsinki, Helsinki Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
www.taitoatassuihin.fi

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
HELSINKI, Konala: Tavoitteellisten Pentujen Jatkokurssi, Maanantaisin 07.09.2020, Klo. 20.00, 8krt (PIENRYHMÄ)
Hinta per koirakko / Kurssin koko max. 4
210.00
4 jäljellä