Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HELSINKI, Konala: TAVOITTEENA TOKOKOE- kurssi (PIENRYHMÄ), Ma 19.06.2017 klo 18.00, 3krt., EI TOTEUDU

75.00€
KURSSIN SISÄLTÖ:

     Tule hakemaan viime hetken neuvot koetta varten ja viimeistelemään sekä oma että koiran osaaminen valvovan silmän alla.  Kurssi on tarkoitettu koirakoille jotka tähtäävät tottelevaisuuskokeen alokasluokkaan ja joiden osaaminen hipoo koevalmiin suorituksen tasoa.

Kurssilla käydään läpi oppilaiden tason ja toiveiden mukaan alokasluokan liikkeet ja paneudutaan kunkin koirakon mahdollisiin pulmaliikkeisiin. Kurssille otetaan max neljä koirakkoa.

Ensimmäinen tunti on pienemmässä tokotilassa ja tunnit 2 & 3 ovat isommalla agilitypuolella.

 

KURSSIPAIKKA:

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

TARPEIDEN TEKEMISESTÄ HALLIN TILOIHIN

Pissa/kakkasakko hallissa on 5e! Joten huolehdithan, että koirasi on käynyt kunnolla tarpeillaan. Tarvittaessa käytä ulkona myös kesken kurssitunnin jos tarve vaatii (ilmoita kouluttajalle mikäli poistut hetkeksi koulutustilasta).

 

 

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 3 koulutuskertaa

Maanantai  klo 18.00 – 18.45

19.06, 26.06, 03.07.2017

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
12.6.2017
Aika:
18:00 - 18:45
Hinta:
75.00€

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Helsinki, konala lämmin halli
Ruosilantie 10
Helsinki, Helsinki Suomi
+ Google Map
View Tapahtumapaikka Website

Osallistujalista

Yksi henkilö osallistuu HELSINKI, Konala: TAVOITTEENA TOKOKOE- kurssi (PIENRYHMÄ), Ma 19.06.2017 klo 18.00, 3krt., EI TOTEUDU

  • Eija Ikonen Siru, 3 vuotta, Jackrussellinterrieri, terve koira

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available

One person is attending HELSINKI, Konala: TAVOITTEENA TOKOKOE- kurssi (PIENRYHMÄ), Ma 19.06.2017 klo 18.00, 3krt., EI TOTEUDU

Eija Ikonen Siru, 3 vuotta, Jackrussellinterrieri, terve koira