Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HELSINKI, Konala: TOKO: Paikallaolo & Kaukokäskyt Kuntoon- kurssi, Perjantaisin 01.12.2017 klo 20.00, 3krt. EI TOTEUDU!

30.11.2017.12:00

€75

TUNNIN SISÄLTÖ:

Lähteekö koirasi aina paikallaolosta naapurin koiran luokse? Pysyykö koira paikallaan mutta nuuskii maata, katselee taivaita tai metelöi?
Katsooko koira kauko-ohjauksen aikana aina muualle jolloin käskysi ei mene perille? Liikkuuko koira vaihtojen aikana?
Nyt on oiva mahdollisuus tulla harjoittelemaan kolmen kerran tehokurssille joko paikallaolon, kaukokäskyjen tai molempien ongelmanratkaisua.
Kurssille otetaan max 4 koirakkoa.

KURSSIPAIKKA:

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

TARPEIDEN TEKEMISESTÄ HALLIN TILOIHIN

Pissa/kakkasakko hallissa on 5e! Joten huolehdithan, että koirasi on käynyt kunnolla tarpeillaan. Tarvittaessa käytä ulkona myös kesken kurssitunnin jos tarve vaatii (ilmoita kouluttajalle mikäli poistut hetkeksi koulutustilasta).

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 3 koulutuskertaa

Perjantaisin   klo. 20.00 – 20.45 , agilitytila

01.12, 08.12, 15.12.2017

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
30.11.2017
Aika:
12:00
Hinta:
€75

Järjestäjä

Kouluttajana Heidi

Tapahtumapaikka

Helsinki, konala lämmin halli
Ruosilantie 10
Helsinki, Helsinki Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
www.taitoatassuihin.fi

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available