Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HELSINKI,Konala: Hahmotusta ja Hallintaa takaosan käyttöön- Tunti, Tiistai 27.12.2016, klo. 19.00, 1krt

27.12.2016.19:00 - 19:45

€20

TUNNIN SISÄLTÖ:

 

Tunti on suunniteltu erityisesti Toko ja Rallytoko harrastajille, mutta mukaan voi tulla myös aktivointimielessä oppimaan uusia taitoja!

Koira tarvitsee takajalkojensa ja takaosan hallintaa erityisesti vasemmalle tehtävissä käännöksissä, siirtymisissä eteen-sivulle jne.  jolloin sen täytyy hallita takajalkojensa liikettä pysyäkseen liikkeessä mukana.

Tunnilla harjoitellaan takaosan hallintaa erilaisilla tehtävillä ja tempuilla mm. vastakkain pyöriminen, vastakkain liikkuminen, peruuttaminen jne.

Tunnille ei ole ikä- eikä osaamisrajoituksia vaan mukaan voi tulla myös pennun kanssa!

 

 

KURSSIPAIKKA:

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

TARPEIDEN TEKEMISESTÄ HALLIN TILOIHIN

Pissa/kakkasakko hallissa on 5e! Joten huolehdithan, että koirasi on käynyt kunnolla tarpeillaan. Tarvittaessa käytä ulkona myös kesken kurssitunnin jos tarve vaatii (ilmoita kouluttajalle mikäli poistut hetkeksi koulutustilasta).

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 1 koulutuskerta

Tiistaina  klo  19-19.45

27.12.2016

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
27.12.2016
Aika:
19:00 - 19:45
Hinta:
€20

Järjestäjä

Kouluttajana Jenni

Tapahtumapaikka

Helsinki, konala lämmin halli
Ruosilantie 10
Helsinki, Helsinki Suomi
+ Google Map
View Tapahtumapaikka Website

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available