Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ilmainen kokeilukerta: Kokeile Agilityä, Tiistaina 25.02.2020, Klo. 10.15-10.45

Vapaa pääsy

TUNNIN SISÄLTÖ:

Tällä lyhyellä treenikerralla opetellaan agilityn esteistä hyppyä ja putkea koira kerrallaan. Tule tutustumaan hauskaan ja vauhdikkaaseen lajiin! Osallistujille laitetaan sähköpostitse koulutuksen jälkeen seuraavalla viikolla infoa tulevista koulutuksista (kertaluontoinen viesti).

 

KURSSIPAIKKA:

OSOITE PAIKALLE:

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

 

Hallin ei saa tulla ulkokengät jalassa, ota sisäkengät mukaan. Eteisessä muutamia lainakenkiä myös saatavilla.

 

 

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 1 koulutuskerta

Tiistaina  klo 10.15-10.45

25.02.2020

 

 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
25.2.2020
Aika:
10:15 - 10:45
Hinta:
Vapaa pääsy

Järjestäjä

Kouluttajana Jasmin

Tapahtumapaikka

Helsinki, konala lämmin halli
Ruosilantie 10
Helsinki, Helsinki Suomi
+ Google Map
View Tapahtumapaikka Website

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available