Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

JATKUVA RALLYTOKO- RYHMÄ, Maanantaisin 10.04.2017 klo 10.00, 8krt.

140.00€

KURSSIN SISÄLTÖ:

Jatkuva ryhmä on maanantai aamuisin.

Jatkuva rallytoko- ryhmä koirakoille, jotka ovat käyneet rallytokosta vähintään alkeiskurssin ja hallussa on alokasluokan tehtävät. Jatkuvassa ryhmässä teemme alokasluokan ratatreeniä sekä yksittäisiä tehtäviä avoimesta luokasta, myöhemmin myös voittajasta ryhmän tason ja edistymisen mukaan.

Ryhmässä jatkamme harjoittelua jokaisen koirakon oma lähtötaso huomioiden. Kyltti- ja rataharjoittelun lisäksi keskitymme myös mm. kontaktiin, yhteiseen tekemiseen, käsi-/vartaloapujen pois häivyttämiseen. Lisäksi otamme harjoitteluun myös mukaan erilaisia tukevia harjoituksia, esim. takaosan käyttöä erilaisia temppuja hyödyntäen jne.

Ryhmäläisillä on mahdollisuus vaikuttaa ryhmän harjoituksien sisältöön ja toteutukseen.

 

MITEN JATKUVA RYHMÄ TOIMII?

– Laskutetaan 8krt laskutuskausissa, 140€/8krt.
Uusi laskutuskauden maksu tulee aina n. 1-3vk ennen edellisen kauden loppumista.

– Irtisanoutumisaika 4vk, tehtävä sähköpostitse.

– Treenit pääsääntöisesti joka viikko, hyppyviikoista ilmoitetaan erikseen/laskussa.

– Poissaolot voi korvata toisissa kursseilla/ryhmissä/omatoimivuoroilla (kursseilla vain sairastapaukset tai juoksut oikeuttavat korvauskertaan)

– Korvaustunnit sovitaan sähköpostitse. Poissaoloja ei hyvitetä laskussa!

– Poissaolot mahdollista korvata myös omatoimisella treenilla, ns. omatoimivuorolla, jolloin on mahdollisuus itsenäiseen harjoitteluun ( ei ohjaajaa). Yksi vapaavuoro 1h vastaa 2 poissaoloa. HUOM! Vapaat ajat vaihtelevat, sovittava sähköpostilla.

– Ryhmä pysyy kasassa niin kuan kuin jäseniä on vähintään 3 koirakkoa.

 

HUOM!

Myymälä on samaan aikaan auki tuntien aikana. Mikäli myymälään tulee asiakas, kouluttaja käy hetkeksi myymälän puolella. Mahdollinen myymälään tuleva asiakas ei kuitenkaan vaikuta tunnin kulkuun. Oppilaat tekevät annettua tehtävää kouluttajan ollessa myymälän puolella hetken.

 

KURSSIPAIKKA:

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

TARPEIDEN TEKEMISESTÄ HALLIN TILOIHIN

Pissa/kakkasakko hallissa on 5e! Joten huolehdithan, että koirasi on käynyt kunnolla tarpeillaan. Tarvittaessa käytä ulkona myös kesken kurssitunnin jos tarve vaatii (ilmoita kouluttajalle mikäli poistut hetkeksi koulutustilasta).

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 8 koulutuskertaa

Maanantaisin  klo 10.00 – 10.45

10.04 (EI TUNTIA 17.04), 24.04, (EI TUNTIA 01.05), 08.05, 15.05, 22.05, 29.05, 05.06, 12.06.2017

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
10.4.2017
Aika:
10:00 - 10:45
Hinta:
140.00€

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Helsinki, konala lämmin halli
Ruosilantie 10
Helsinki, Helsinki Suomi
+ Google Map
View Tapahtumapaikka Website

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available