Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

KOIRAHIERONTA SEMINAARI (Ilman koiraa), Sunnuntaina 28.08.2016 klo 13-17 , 1krt.

28.8.2016.13:00 - 17:00

€20

KURSSIN SISÄLTÖ:

Koirat kärsivät lihasjumeista ja hyötyvät säännöllisestä lihashuollosta siinä missä ihmisetkin. Erityistä huomiota kannattaa kiinnittää harrastus- ja seniorikoirien sekä rakenteensa vuoksi helposti jumiutuvien koirien hoitoon. Vaikkei kotihieronta täysin korvaa koirahierojan tai -fysioterapeutin työtä, voi omistaja itse tehdä paljon koiransa hyvinvoinnin eteen.
Luennolla käsitellään koirahieronnan perusteet: Millaisiin vaivoihin hieronta auttaa? Milloin on hyvä hieroa ja milloin ei? Kuinka paljon ja usein hierotaan? Miten tunnistaa koiran jumit ja kivut? Lisäksi opetellaan käytännössä helppoja hierontatekniikoita ja kerrotaan muista oheishoidoista, joita omistaja voi turvallisesti kotona tehdä. Harrastuslajeista käsitellään erityisesti agilitykoiran lihashuoltoa, sillä laji on koiralle fyysisesti vaativa ja vamma-altis – ja silti niin mukava harrastus.

Luento on seminaari alussa noin 1-2 tuntia ja jatkuu koirakkojen hierontaan käytännössä.

Hinta on per kuunteluoppilas.

HUOM!  Kuunteluoppilas tulee tilaisuuteen ilman koiraa! Maksu per henkilö.

 

Luennoitsijana koirahieroja Anne Myller

 

 

KURSSIPAIKKA:

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

 

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 1 koulutuskerta

Sunnuntaina klo 13.00-17.00

28.08.2016

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
28.8.2016
Aika:
13:00 - 17:00
Hinta:
€20

Järjestäjä

Luennoitsijana Koirahieroja Anne Myller

Tapahtumapaikka

Helsinki, konala lämmin halli
Ruosilantie 10
Helsinki, Helsinki Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
www.taitoatassuihin.fi

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available