Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

LAHTI, Joutjärvi: Kokeile Rally-Tokoa tunti, Tiistaina 12.06.2018 klo 19.00, 1krt.

20.00€

KURSSIN SISÄLTÖ:

Rallytoko on hauska laji, jossa yhdistyvät tokoliikkeet, koiratanssi ja agility. Tärkeintä on ohjaajan ja koiran yhteistyö ja se sopiikin kaikille nuorille ja aikuisille koirille. Rally-toko on mainio keino aktivoida vilkastakin koiraa ja parantaa suhdetta omaan koiraansa. Rallytokossa on rata missä on kylttejä. Siirrytään kyltti kerrallaan aina seuraavalle kyltille, kyltissä lukee mitä sinä kohdassa pitää tehdä. Rallytokossa koiraa nimenomaan pitää kehua suorituksen aikana!

Rally-Tokon kokeilu- tunnilla pääset kokeilemaan Rally-Tokossa olevia tehtäviä yksittäisinä liikkeinä. Liikkeitä mm. sivulle tulo suoraan ja kiertäen, seuraaminen, spiraalit, pujottelut, edessä istuminen jne.

Kokeilu-tunti sopii kaikille koirille myös pennuille. Tunnille tullessaan koiran olisi hyvä osata istua, mennä maahan sekä paikallaolon alkeet tulisi olla hallussa.

 

 

 

KURSSIPAIKKA:

Ilmarisentie (1), 15170 Lahti, Joutjärvi. Ahtialantieltä Joutjärven kirkon jälkeen Ilmarisentien mäessä, samalla puollella kuin kirkko. Ahtialantien ja Väinämöisentien välissä, kummastakin risteyksestä n.300m.

Ilmarisentien mäessä oleva hiekkakenttä.

 

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 1 koulutuskerta

Tiistaina  klo. 19.00 – 19.45

12.06.2018

Kurssin koko max. 6 koirakkoa.

 

Huom! Kurssin kellonaika siirretty alkavaksi jo klo 19.00.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
12.6.2018
Aika:
19:00 - 19:45
Hinta:
20.00€

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available