Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Yksityistunti, Lauantai 01.08.2020 Kouluttajana Hannah

1.8.2020.12:00 - 12:45

€59

Yksityistunti Konalan hallilla

Haluat saada mahdollisimman yksilöllistä harjoitusta valitsemassasi aiheessa? Syystä tai toisesta ette pysty osallistumaan ryhmäkoulutuksiin? Tällöin yksityistunti on erittäin loistava vaihtoehto! Koirien ohitukset näille tunneille eivät onnistu, mutta oli ohitettavana sitten koira/ihminen/auto/pyörä tms. käytämme samaa tekniikkaa, eli saat opittua saman tekniikan koirien ohituksiin, vaikka kohteena olisi ohikulkevat ihmiset.

Mikäli erityisesti haluat ohituskoiran tunnillesi, varaus tapahtuu sähköpostitse, koska etsimme erikseen tunnillesi sopivan ohituskoiran:  jenni@taitoatassuihin.fi     Yksityistunnin varaaminen sähköpostitse 65e (kesto 50min), näiden valmiiden yksityistuntien varaaminen alta 59e (kesto 45min).

Kun varataan alta tai mikäli yksityistunnit sivun listalla on myös muille kouluttajille yksityistunti aikoja – on hinta tunnille edullisempi kuin sähköpostitse varattaessa.

 

Kenen kouluttajan tunnit ovat alempana olevia aikoja?

Tämä ilmoittautumissivu on kouluttajan Hannah yksityistunneille. Hannah pystyy tarjoamaan opetusta agilityssä aloittelijoille sekä myös kilpaileville, perustottelevaisuutta, sekä nosework alkeita.

– Pentukoulutukset
– Temppujen opettaminen
– Kehonhallinta treenit
– Omistajan agility ohjaus treenit (esim jos asiakas haluaa ilman koiraa saada varmuutta ohjauksiin ja radalla liikkumiseen)
– Kaikenlaiset naksutin treenit
– Rauhoittumisen treenit

-Agilityä aloittelijoille – myös kilpaileville koirakoille (tarkenna vielä kommenttikenttään mitä tarkalleen haluatte oppia)

 

Ohjeita tunnin varaamiseen

Muista laittaa ilmoittautumistietoihin kommenttikenttään yksityistunnin aihe mahdollisimman tarkasti, jotta kouluttaja pystyy tunnin suunnittelemaan sinulle mahdollisimman hyvin ennen tuntia.

Rullaa tämä sivu  alas, valitse haluamasi vapaana oleva yksityistunti aika ja klikkaa “get tickets”, seuraavalta sivulta siirry kassalle. Täytä vaaditut tiedot ja muista kommenttikenttään laittaa yksityistunnin aihe mahdollisimman tarkasti. Lähetä tilaus, maksu verkkopankissa ja muutamien minuuttien kuluessa saat infokirjeen sähköpostiisi. Infokirje on sama kurssilaisille ja yksityistuntilaisille.

 

KOULUTUSHALLIN TIEDOT:

OSOITE PAIKALLE:

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10, Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

 

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

 

Hallin ei saa tulla ulkokengät jalassa, ota sisäkengät mukaan. Eteisessä muutamia lainakenkiä myös saatavilla.

 

Yksityistunnille ei voi tulla mikäli nartulla on juoksut, edes housut jalassa!

 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
1.8.2020
Aika:
12:00 - 12:45
Hinta:
€59

Järjestäjä

Kouluttajana Hannah

Tapahtumapaikka

Helsinki, konala lämmin halli
Ruosilantie 10
Helsinki, Helsinki Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
www.taitoatassuihin.fi

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available