Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Paranna Luoksetuloa – LIVETUNTI, Perjantaina 05.03.2021, klo 13.30, 1krt

5. maaliskuu.13:30 - 14:30

€12.50

PARANNA LUOKSETULOA- LIVETUNTI

Esittely: Miten ihanaa olisi parantaa koiran luoksetuloa leikkimällä? Tällä tunnilla käydään läpi miten luoksetuloa voi vahvistaa sisällä (ja ulkona) erilaisten hyvin helppojen harjoituksien kanssa. Kaikki mitä tälle kurssille tarvitset on palkka mistä koira innostuu, koiralle merkitsemätön esine (käytetään häiriönä), koiraasi unohtamatta. Kolmella hyvin helpoilla harjoituksilla saadan koira innoissaan tulemaan luksesi myös ulkona.

Miten Livekoulutus toimii?

Asutko kaukana toimipaikoistamme tai koronan vuoksi et pysty tunneille/kursseille osallistumaan, mutta oppimisen jano olisi kova? Nyt pystymme tarjoamaan asuinpaikasta riippumatta LIVE koulutuksia! Toisin sanoen olet kurssilla, mutta et paikan päällä, vaan omassa kodissasi ja yhteydessä tuntiin netin kautta. Kouluttaja on reaaliajassa paikalla Live lähetyksen ajan. Lähetyksen kesto on tunti. Kouluttaja näyttää oman koiransa kanssa ja selittää tarkasti, miten harjoitus tulisi tehdä.

Lähetykseen osallistuaksesi tarvitset facebook tilin. Tarkemmat ohjeet Livekoulutukseen osallistumiseen saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi. Tervetuloa oppimaan uutta & pitämään hauskaa koirasi kanssa!

Mikäli et ehdi osallistua livekoulutukseen ilmoitettuna aikana, niin tämä ei haittaa, koska livelähetys nauhoitetaan ja on ryhmässä näkyvissä vielä 30 päivän ajan lähetyksestä eli voit katsoa lähetyksen juuri kuin sinulle sopii! 😊

 

 

TARVIKKEET LIVE KURSSILLE:

Tarvitset koulutuksissa seuraavia asioita, varmista, että ne löytyvät nopeasti kun osallistut live lähetyksiin:

  • Mieluummin liikaa kuin liian vähän erityisen maistuvia herkkuja valmiiksi pilkottuina, paljon erilaisia

 

 

LIVE LÄHETYKSEN PÄIVÄMÄÄRÄ JA KELLONAIKA:

Perjantai 05.03.2021,  klo 13.30-14.30

 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
5. maaliskuu
Aika:
13:30 - 14:30
Hinta:
€12.50

Järjestäjä

Kouluttajana Jasmin

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available