Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Pentujen TOUHU- Kurssi, Ti 9.2.2016, klo. 17.00, 10krt

180.00€

 

KURSSIN SISÄLTÖ:

 

Pentujen Touhukurssilla harjoitellaan 10 kerralla laajasti tottelevaisuuden osa-alueita nuoren pennun kanssa (3kk-1w).

Kurssilla harjoitellaan: istu, maahan, Paikalla istuminen ja makaaminen, luoksetulo häiriöttä ja häiriössä, Katsekontakti ja kontaktin ylläpito, sivulle, seuraa, odota, ei ota, ohituksia, seiso, takaosan käyttö harjoituksia, hihnassa kulkemista, vastaantulijan tervehtimistä yms. arjessa tarvittavia taitoja.

Kurssin loppupuolella tutustumme eri harrastuslajeihin. Lajeja ovat mm. TOKO, koiratanssi ja Rally-Toko ja näiden läpi käymiseen käytämme aina yhden kurssikerran.
Kurssi on kokonaisuutena hyvä käytöstapojen ja tottelevaisuuden harjoitteluun, sekä auttaa omistajaa paremmin kouluttamaan koiraansa. Kurssi kestää 10 koulutuskertaa kerran viikossa.

Kurssille ikäraja on 3kk-12kk, pennun ei tarvitse osata entuudestaan mitään.

 

KURSSIPAIKKA:

Osoite paikalle:

Vellikellontie 3, Malminkartano Helsinki. Punainen tiilikerros- talo, rakennuksen oikealta kulmalta sisäpihalle ja keskellä oleva ovi, jossa lukee Koirakoulu Taitoa Tassuihin.

Koiran ulkoiluttaminen hallin lähistöllä:

Koiran tarpeiden tekeminen hallin piha-alueella, parkkialueen nurmikolla sekä tien puoleisella muurilla on ehdottomasti kielletty! Käytäthän koirasi kaempana ulkoilemassa ja tarpeillaan, kiitos. Tuo koira halliin pihan läpi lyhyessä taluttimessa.

Parkkipaikat:

Jatka parivaljakontiellä vellikellontien ohi ja heti vasemmalla olevien parkkipaikkojen jälkeen käänny vasemmalle. Aja piha-alueen perälle. Piha-alueen perällä vasemmalla puolella on VAR yrityksen paikkoja joihin meillä on oikeus ohjata asiakkaiden autoja. Paikat jatkuvat perältä tielle päin pensasaidan reunaan saakka (kunnes on lämpötolppapaikkoja jotka eivät ole meidän) ja siihen mahtuu noin 8-10 autoa riviin. Muista hakea ensimmäisellä kerralla sisältä pysäköintilappu autosi tuulilasiin!

Vahingon sattuessa:

Käytäthän koirasi kunnolla lenkillä tarpeillaan ennen halliin tuloa. Kuitenkin mikäli vahinko sattuu on hallissa oven vieressä muoviastiassa pesuaineet ja paperia joilla siivoat koirasi tekemät tarpeet. Tarpeen teosta veloitamme 1e/tarpeen tekeminen, anna maksu tunnin pitäjällesi.

 

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 10 koulutuskertaa

Tiistaisin klo 17.00-17.45

9.2, 16.2, 23.2, 1.3, 8.3, 15.3, 22.3, 29.3, 5.4, .2016

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
9.2.2016
Aika:
17:00 - 17:45
Hinta:
180.00€

Järjestäjä

Kouluttajana Marianne

Tapahtumapaikka

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available