Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

RALLY-TOKO & TOKO ALKEET LIVEKURSSI, Kotonasi, Torstaisin 28.01.2021, klo 16.30, 4krt

28. tammikuu.16:30 - 17:30

€50

RALLY-TOKO & TOKO ALKEET LIVEKURSSI

Tässä live koulutuksessa harjoittelemme rally-tokon sekä tokon liikkeiden alkeita. Liikkeet mitä tarvitaan liikekokonaisuuksiin ovat hyvin samankaltaisia, siksi kurssi on yhdistetty. Koiran tulisi kurssille osallistuakseen osata mennä istumaan ja istumasta maahan.

Suoraan sivulletulo                   Kontakti                                                           Seuraamisen rakentaminen

Kiertäen sivulletulo                  Takaosankäyttö (käännökset)                      Maahanmeno

Eteen istuminen                      Paikallaolo eri asennoissa                             Seisominen

Sivuaskel                                   Etutassujen targetti

 

Miten Livekoulutus toimii?

Asutko kaukana toimipaikoistamme tai koronan vuoksi et pysty tunneille/kursseille osallistumaan, mutta oppimisen jano olisi kova? Nyt pystymme tarjoamaan asuinpaikasta riippumatta LIVE koulutuksia! Toisin sanoen olet kurssilla, mutta et paikan päällä, vaan omassa kodissasi ja yhteydessä tuntiin netin kautta. Kouluttaja on reaaliajassa paikalla Live lähetyksen ajan. Lähetyksen kesto on tunti. Kouluttaja näyttää oman koiransa kanssa ja selittää tarkasti, miten harjoitus tulisi tehdä.

Lähetykseen osallistuaksesi tarvitset facebook tilin. Tarkemmat ohjeet Livekoulutukseen osallistumiseen saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi. Tervetuloa oppimaan uutta & pitämään hauskaa koirasi kanssa!

Mikäli et ehdi osallistua livekoulutukseen ilmoitettuna aikana, niin tämä ei haittaa, koska livelähetys nauhoitetaan ja on ryhmässä näkyvissä vielä 30 päivän ajan lähetyksestä eli voit katsoa lähetyksen juuri kuin sinulle sopii! 😊

 

 

AJANKOHTA:

Torstaisin ,  klo 16.30-17.30
28.01, 04.02, (Ei tuntia 11.02), 18.02, 25.02.2021

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
28. tammikuu
Aika:
16:30 - 17:30
Hinta:
€50

Järjestäjä

Kouluttajana Saara

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available