Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Rallytoko JATKO- Kurssi, Ma 15.2.2016, klo. 18.00, 5krt

15.2.2016.18:00 - 18:45

€95

 

KURSSIN SISÄLTÖ:

Rallytoko on hauska laji, jossa yhdistyvät tokoliikkeet, koiratanssi ja agility. Tärkeintä on ohjaajan ja koiran yhteistyö ja se sopiikin kaikille nuorille ja aikuisille koirille. Rally-toko on mainio keino aktivoida vilkastakin koiraa ja parantaa suhdetta omaan koiraansa. JATKO-kurssilla jatkamme harjoittelua rallytokokylteillä ja teemme lisäksi erilaisia lyhyitä alokasluokan ratoja.

Otamme mukaan harjoitteluun myös AVOIMEN-luokan kylttejä. Kurssille tullakseen tulisi käytynä olla vähintään Rallytokon Alkeet-kurssi tai perusteet (kylttien suoritukset) ainakin hallussa.

 

KURSSIPAIKKA:

Osoite paikalle:

Vellikellontie 3, Malminkartano Helsinki. Punainen tiilikerros- talo, rakennuksen oikealta kulmalta sisäpihalle ja keskellä oleva ovi, jossa lukee Koirakoulu Taitoa Tassuihin.

Koiran ulkoiluttaminen hallin lähistöllä:

Koiran tarpeiden tekeminen hallin piha-alueella, parkkialueen nurmikolla sekä tien puoleisella muurilla on ehdottomasti kielletty! Käytäthän koirasi kaempana ulkoilemassa ja tarpeillaan, kiitos. Tuo koira halliin pihan läpi lyhyessä taluttimessa.

Parkkipaikat:

Jatka parivaljakontiellä vellikellontien ohi ja heti vasemmalla olevien parkkipaikkojen jälkeen käänny vasemmalle. Aja piha-alueen perälle. Piha-alueen perällä vasemmalla puolella on VAR yrityksen paikkoja joihin meillä on oikeus ohjata asiakkaiden autoja. Paikat jatkuvat perältä tielle päin pensasaidan reunaan saakka (kunnes on lämpötolppapaikkoja jotka eivät ole meidän) ja siihen mahtuu noin 8-10 autoa riviin. Muista hakea ensimmäisellä kerralla sisältä pysäköintilappu autosi tuulilasiin!

Vahingon sattuessa:

Käytäthän koirasi kunnolla lenkillä tarpeillaan ennen halliin tuloa. Kuitenkin mikäli vahinko sattuu on hallissa oven vieressä muoviastiassa pesuaineet ja paperia joilla siivoat koirasi tekemät tarpeet. Tarpeen teosta veloitamme 1e/tarpeen tekeminen, anna maksu tunnin pitäjällesi.

 

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 5 koulutuskertaa

Maanantaisin klo 18.00-18.45

15.2, 22.2, 29.2, , 7.3, 14.3.2016

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
15.2.2016
Aika:
18:00 - 18:45
Hinta:
€95

Tapahtumapaikka

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available