Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tokoa & Rallytokoa JATKO- Kurssi, Tiistai 03.01.2017, klo. 18.00, 10krt, TÄYNNÄ!

180.00€

Tokoa & Rallytokoa JATKO-kurssilla jatkamme molempian lajien alokasluokkien harjoittelua jokaisen koirakon oman lähtötason mukaan.

Koirakkojen edistyessä otamme mukaan harjoitteluun myös avoimen luokan harjoituksia molemmista lajeista.

Keskitymme myös kurssilla mm. kontaktin ylläpitämiseen, häiriöistä luopumiseen, takaosankäyttöön yms. hyödylliseen harjoitteluun lajikohtaisten harjoitusten lomassa.

Osallistuakseen kurssille pitäisi olla käytynä molemmista lajeista (TOKO ja Rallytoko) vähintään alkeet tai hallita niiden harjoitukset.

Sopii myös pennuille!

 

HUOM!

Mahdollisuus maksaa kahdessa erässä, jolloin ensimmäinen erä (puolet) tulee maksettavaksi ilmoittautuessa ja toinen erä tammikuun puolessavälissä. 

Mikäli haluat maksaa kahdessa erässä, olethan yhteydessä sähköpostitse (jenni@taitoatassuihin.fi). Tällöin saat sähköpostitse erilliset laskut. Kurssikalenteriin ilmoittautumisen tehdessä laskun summaa ei pysty muokkaamaan!

 

 

KURSSIPAIKKA:

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

TARPEIDEN TEKEMISESTÄ HALLIN TILOIHIN

Pissa/kakkasakko hallissa on 5e! Joten huolehdithan, että koirasi on käynyt kunnolla tarpeillaan. Tarvittaessa käytä ulkona myös kesken kurssitunnin jos tarve vaatii (ilmoita kouluttajalle mikäli poistut hetkeksi koulutustilasta).

 

 

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 10 koulutuskertaa

Tiistaisin klo 18.00-18.45

3.1, 10.1, 17.1, 24.1, 31.1, 7.2, 14.2, 21.2, 28.2, 7.3

Kurssin koko max. 6 koiraa.

 

 

 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
3.1.2017
Aika:
18:00 - 18:45
Hinta:
180.00€

Tapahtumapaikka

Helsinki, konala lämmin halli
Ruosilantie 10
Helsinki, Helsinki Suomi
View Tapahtumapaikka Website

Järjestäjä

Kouluttajana Marianne

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available