Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tyylikäs tervehdys & Lähellä- kurssi, Maanantai 04.01.2016 klo 19.00, 2krt.

50.00€

KURSSIN SISÄLTÖ:

PIENRYHMÄ, MAX. 4 KOIRAA!
Kurssi on suunnattu yli-innokkaille koirille, joille häiriössä työskentely on vaikeaa. EI SOVI RÄYHÄÄVILLE TAI JATKUVASTI HAUKKUVILLE KOIRILLE!

Harjoiteltaisiin kouluttajan kohtaamista tassut maassa, teemme ohjaajan lähellä olemisesta myös liikkeessä kannattavaa, ohituksia ja muita häiriötreenejä koirien tason mukaan.

Kurssin pääpaino on vieraan ihmisen tervehtimisellä tassut maassa ja omistajan lähellä pysymisessä häiriötilanteessa. Mikäli ryhmä edistyy hyvin teemme myös mm. ohituksia ja muita häiriöharjoituksia joissa edellä mainitut opit tulevat testatuksi vaikeammissa harjoituksissa.

 

 

KURSSIPAIKKA:

Osoite paikalle:

Vellikellontie 3, Malminkartano Helsinki. Punainen tiilikerros- talo, rakennuksen oikealta kulmalta sisäpihalle ja keskellä oleva ovi, jossa lukee Koirakoulu Taitoa Tassuihin.

Koiran ulkoiluttaminen hallin lähistöllä:

Koiran tarpeiden tekeminen hallin piha-alueella, parkkialueen nurmikolla sekä tien puoleisella muurilla on ehdottomasti kielletty! Käytäthän koirasi kaempana ulkoilemassa ja tarpeillaan, kiitos. Tuo koira halliin pihan läpi lyhyessä taluttimessa.

Parkkipaikat:

Jatka parivaljakontiellä vellikellontien ohi ja heti vasemmalla olevien parkkipaikkojen jälkeen käänny vasemmalle. Aja piha-alueen perälle. Piha-alueen perällä vasemmalla puolella on VAR yrityksen paikkoja joihin meillä on oikeus ohjata asiakkaiden autoja. Paikat jatkuvat perältä tielle päin pensasaidan reunaan saakka (kunnes on lämpötolppapaikkoja jotka eivät ole meidän) ja siihen mahtuu noin 8-10 autoa riviin. Muista hakea ensimmäisellä kerralla sisältä pysäköintilappu autosi tuulilasiin!

Vahingon sattuessa:

Käytäthän koirasi kunnolla lenkillä tarpeillaan ennen halliin tuloa. Kuitenkin mikäli vahinko sattuu on hallissa oven vieressä muoviastiassa pesuaineet ja paperia joilla siivoat koirasi tekemät tarpeet. Tarpeen teosta veloitamme 1e/tarpeen tekeminen, anna maksu tunnin pitäjällesi.

 

 

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 2 koulutuskertaa

Maanantaisin klo 19.00-19.45

4.1, 11.1.2016

 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
4.1.2016
Aika:
19:00 - 19:45
Hinta:
50.00€

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available