Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HELSINKI, Konala: Tyylikäs tervehdys & Lähellä – kurssi (PIENRYHMÄ), Keskiviikkoisin 31.08.2016 klo 18.00, 2krt., TÄYNNÄ!

50.00€

KURSSIN SISÄLTÖ:

PIENRYHMÄ, MAX. 4 KOIRAA!
Kurssi on suunnattu yli-innokkaille koirille, joille häiriössä työskentely on vaikeaa. EI SOVI RÄYHÄÄVILLE TAI JATKUVASTI HAUKKUVILLE KOIRILLE!

Harjoiteltaisiin kouluttajan kohtaamista tassut maassa, teemme ohjaajan lähellä olemisesta myös liikkeessä kannattavaa, ohituksia ja muita häiriötreenejä koirien tason mukaan.

Kurssin pääpaino on vieraan ihmisen tervehtimisellä tassut maassa ja omistajan lähellä pysymisessä häiriötilanteessa. Mikäli ryhmä edistyy hyvin teemme myös mm. ohituksia ja muita häiriöharjoituksia joissa edellä mainitut opit tulevat testatuksi vaikeammissa harjoituksissa.

KURSSIPAIKKA:

OSOITE PAIKALLE:

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

TARPEIDEN TEKEMISESTÄ HALLIN TILOIHIN

Pissa/kakkasakko hallissa on 5e! Joten huolehdithan, että koirasi on käynyt kunnolla tarpeillaan. Tarvittaessa käytä ulkona myös kesken kurssitunnin jos tarve vaatii (ilmoita kouluttajalle mikäli poistut hetkeksi koulutustilasta).

 

 

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 2 koulutuskertaa

Keskiviikkoisin klo 18.00-18.45

31.08, 07.09.2016

Kurssin koko max. 4 koirakkoa.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
31.8.2016
Aika:
18:00 - 18:45
Hinta:
50.00€

Järjestäjä

Kouluttajana Jenni

Tapahtumapaikka

Helsinki, konala lämmin halli
Ruosilantie 10
Helsinki, Helsinki Suomi
+ Google Map
View Tapahtumapaikka Website

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available