Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

VANTAA, Tikkurila: NÄYTTELY TREENI- TUNTI, isot koirat, Keskiviikko 26.07.2017 klo 19.00, 1krt.

20.00€
KURSSIN SISÄLTÖ:
  Tämä Näyttely treeni-tunti on tarkoitettu isoille roduille. Arastaako koirasi tuomaria vai onko tuomari liiankin ihana? Haluatko varmuutta ja treeniä liikkumiseen kehässä  yksin sekä treeniä ryhmässä liikkumiseen ja olemiseen? Tunnille ei ole ikärajoitusta, joten loistavaa treeniä myös pennuille! Koiran ei myöskään tarvitse osata mitään tunnille tullessaan.

KURSSIPAIKKA:

OSOITE PAIKALLE:

VANTAA, TIKKURILA 

Kuninkaalantie 3 on lähin osoite. Heurekan parkkipaikka on vieressä. Heurekan parkkipaikat ovat suuria asfaltti parkkipaikkoja ja juna-radan toisella puolella on Heureka. Tikkurilan maalitehtaan testialue on koulutuskentän vieressä. Testi alueen tunnistaa helposti värikkäistä paneeleista jotka on suunnattu viistosti taivasta kohti aidatulla alueella. Tämän vieressä on nurmikenttä jossa kurssi pidetään ja seuraavana pieni parkkipaikka kahden nurmikentän välissä jossa tapaamme ensimmäisellä kurssikerralla.

 

 KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 1 koulutuskerta

Keskiviikko  klo 19.00 – 19.45

26.07.2017

Kurssin koko max. 6 koirakkoa.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
26.7.2017
Aika:
19:00 - 19:45
Hinta:
20.00€

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Vantaa, Tikkurila, Ulkokurssit
Kuninkaalantie 3
vantaa, 01300 Suomi
+ Google Map

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available