Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Värierottelu- kurssi, Keskiviikko 13.01.2016 klo 20.00, 2krt.

52.00€

KURSSIN SISÄLTÖ:

Värierottelu sopii kaikenikäisille ja kaikenkokoisille koirille. Koiran ei tarvitse osata mitään kurssille tullessaan. Koiran tulisi kuitenkin kyetä toimimaan ryhmässä. Värierottelu- kurssilla harjoittelemme kepin molemmissa päissä olevien eri väristen pallojen tunnistamista. Koiran tulee kyetä erottamaan haluttu väri ja koskemaan kuonollaan oikean väristä palloa. Tässä koira joutuu itse miettimään eli sitä ei ohjata millään tavalla vaan koira palkitaan kun se tekee oikean ratkaisun.

Värierottelukeppi ei kestä pureskelua. Jotta kepin käyttö on helppoa ja nopeaa niin pallot ovat paperimassapalloja, jotta keppi on mahdollisimman kevyt ja liikutella.

Hinta sisältää käsityönä tehdyn värierottelukepin sekä naksuttimen.

 

KURSSIPAIKKA:

Osoite paikalle:

Vellikellontie 3, Malminkartano Helsinki. Punainen tiilikerros- talo, rakennuksen oikealta kulmalta sisäpihalle ja keskellä oleva ovi, jossa lukee Koirakoulu Taitoa Tassuihin.

Koiran ulkoiluttaminen hallin lähistöllä:

Koiran tarpeiden tekeminen hallin piha-alueella, parkkialueen nurmikolla sekä tien puoleisella muurilla on ehdottomasti kielletty! Käytäthän koirasi kaempana ulkoilemassa ja tarpeillaan, kiitos. Tuo koira halliin pihan läpi lyhyessä taluttimessa.

Parkkipaikat:

Jatka parivaljakontiellä vellikellontien ohi ja heti vasemmalla olevien parkkipaikkojen jälkeen käänny vasemmalle. Aja piha-alueen perälle. Piha-alueen perällä vasemmalla puolella on VAR yrityksen paikkoja joihin meillä on oikeus ohjata asiakkaiden autoja. Paikat jatkuvat perältä tielle päin pensasaidan reunaan saakka (kunnes on lämpötolppapaikkoja jotka eivät ole meidän) ja siihen mahtuu noin 8-10 autoa riviin. Muista hakea ensimmäisellä kerralla sisältä pysäköintilappu autosi tuulilasiin!

Vahingon sattuessa:

Käytäthän koirasi kunnolla lenkillä tarpeillaan ennen halliin tuloa. Kuitenkin mikäli vahinko sattuu on hallissa oven vieressä muoviastiassa pesuaineet ja paperia joilla siivoat koirasi tekemät tarpeet. Tarpeen teosta veloitamme 1e/tarpeen tekeminen, anna maksu tunnin pitäjällesi.

 

 

KURSSIPÄIVÄT:

Yhteensä 2 koulutuskertaa

Keskiviikko klo 20.00-20.45

13.01, 20.01.2016

 

 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
13.1.2016
Aika:
20:00 - 20:45
Hinta:
52.00€

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available